Streaming från husbilen / husvagnen

STREAMING I DIN HUSBIL ELLER HUSVAGN

Du som åker utomlands med husbilen vill såklart inte missa dina favoritsportsevenemang och älsklingsserier. Att titta på tv i husbilen kan vara omöjligt om du inte har parabol och är utanför Sveriges gränser.

Om du åker ytterligare söderut fungerar inte heller parabolen och då är det bara streaming som gäller. Men genom att du är utomlands så kan du inte se alla svenska TV prgogram. Då måste du ha en VPN service som ger dig en svensk IP adress.

Med Svensk VPN och Chillglobal kan du titta på alla svenska kanaler utomlands, vart du än befinner dig oavsett vilket land du är i världen. Så länge du har en Internet eller WiFi-anslutning kan du titta, streama och ladda ner svensk TV med TV för alla och ChillGlobal. Hämta och installera på mindre än 20 sekunder. Välj sedan en kanal från kanallistan eller använd TV för allas smart-mode och skriv in webbadressen direkt. Du kan när som helst byta kanal eller välja ett annat land.

Vi har servrar i 15 olika länder så att du snabbt och enkelt kan titta på svensk TV i husbilen med en stabil anslutning. Vill du se på andra kanaler i andra länder går det alldeles utmärkt. Du väljer bara vilket land:)

TV för alla kan förändra ditt liv och framförallt din husbilssemester till det positiva! Du får tillgång till svensk TV vart som helst i världen. Du kan fortsätta att hålla dig uppdaterad med de senaste inom TV och kultur i 15 olika länder oavsett vart du befinner dig. Just nu erbjuder vi 20 timmar gratis varje månad. Streama TV i husbilen vart du än åker i Europa.

Ett bra alternativ är med svensk VPN som är helt gratis. Det här gör det möjligt för användare att se TV från ditt hemland, var du än är. På så sätt kan du hålla dig ajour till din kultur och alltid vara uppdaterad om vad som händer i ditt hemland. Vi tror att alla har rätt att få tillgång till allt innehåll oavsett var de befinner sig i världen.

Viktigt är dock att du har en bra wifi uppkoppling då streaming kan ta rätt mkt internet kapacitet. Men många operatörer, såsom 3 

TV för alla erbjuder tjänsten i 15 olika länder som du har tillgång till ifrån vilken plats som helst i världen. Vi använder endast premium-servrar för att garantera en snabb och stabil anslutning. Säg hej då till video- buffring och långsam uppkoppling! TV-kanaler för följande länder finns att välja mellan: Australien, Österrike, Brasilien, Kanada, Frankrike, Tyskland, Hongkong, Italien, Nederländerna, Polen, Spanien, Sverige, Schweiz. 

Testa vår svensks VPN och koppla ihop det med din TV redan nu, så du är redo för din semester. 


Dela detta inlägg om du gillar det:) :)