Svensk VPN lösning eller Proxy

Svensk VPN -  ett enklare alternativ...

Svensk VPN erbjuder mer eller mindre samma tjänster som en VPN-tjänst (vi använder server proxies), men Svensk VPN är en smart- plugin, inte ett program och därför mycket lättare att installera (och ta bort). Du behöver inte ha någon speciell teknisk erfarenhet för att installera. En VPN-tjänst däremot kräver lite IT bakgrund på för att installera. VÅr tjänst tar inte heller upp något av ditt värdefulla datorutrymme, eftersom det är installerat direkt på verktygsfältet i din webbläsare. En annan stor fördel jämfört med en VPN-tjänst.

Vi kommer också att dölja din IP-adress och automatiskt ändra det till det landet du behöver för att kunna komma in på geo-blockerade webbsidor och innehåll. Varför bör du dölja din IP-adress?

Internet kan vara rätt knepigt! Även den mest noggranna användarna kan bli offer för identitetsstöld eller ovetande mottagare av skadlig programvara. Därför är det bästa sättet att skydda sig själv och sin dator från hackers att hålla sin IP-adress helt privat.

Tre Fördelar med att dölja din IP-adress!

1. SÄKERHET: Den främsta orsaken till att dölja din IP-adress är att hålla datorn säker från nätverk, hackers och phishing-försök. När din IP- adress är osynlig är du inte längre i riskzonen för potentiella hot.

2. INTEGRITET: Genom att hålla sig gömd kan inte webbplatser spåra och övervaka dina onlineaktiviteter . De flesta tracking system skadar inte din programvara, men information om din online-beteende kan däremot hamna i orätta händer. Att hålla din IP privat kommer också att bidra till mindre irriterande pop-up reklam och riktade marknadsföringskampanjer .

3. ÅTKOMLIGHET: Om din dator är en del av ett nätverk som har begränsad åtkomst, eller om du surfar på nätet från en geografisk plats med blockerat innehåll, kommer en dold IP-adress göra så att du kan surfa på internet helt fritt. Världen är din!

Hur att döljer man sin IP-adress?

Med Svensk VPN naturligtvis! För en snabb och pålitlig service är det bästa alternativet att använda ett smart-plugin verktyg som inte kommer att påverka din internethastighet. Svensk VPN använder sina egna servrar i vart och ett av de 15 deltagande länderna. Utöver detta ger tjänsten dig en extra nivå av anonymitet eftersom all din information hålls privat. VI sparar inte data, du kan därför surfa på Internet helt anonymt.

VAD ÄR SVENSK VPN

Svensk VPN har en smart-plugin för webbläsare som låter dig streama och titta på TV och video utan geografiska begränsningar. Det är en snabb, enkel och pålitlig lösning gjord för daglig användning och som alla att kunna njuta av. Det är inte ett datorprogram! Du kan enkelt ta bort den från din webbläsare när du vill. Vi har ett samarbete och jobbar med produkten ChillGlobal.

Vi har länge sökt efter en lösning som kan användas av alla. 95% av alla lösningar för att ta bort blockeringen för webbsidor görs av IT- experter. De pratar om VPN, DNS, proxy, tunnelling, kräver krångliga installationer och inställningar, komplicerad använding och de flesta även ganska opålitliga. Så vi bestämde oss för att bygga vår egen. 

Ett team av tekniska experter och utvecklare garanterar tillförlitligheten i vår tjänst. Våra användare (utlandssvenskar och andra expats i alla åldrar och affärsresande) har hjälpt oss att utveckla den perfekta upplevelsen för varje person oavsett tekniska kunskaper och färdigheter. 

Svensk VPN kan förändra livet för både för dig och din familj. Med tjänsten har du tillgång till TV hemifrån, från vartsomhelst i världen.  Du kan fortsätta att hålla dig uppdaterad med de senaste inom TV och kultur hemifrån och öppna upp för möjligheter i resten av världen. Vi anser att alla har rätt till allt online-innehåll, oavsett vart de befinner sig. Vi är otroligt glada över att ha lanserat denna fantastiska service och vi är övertygade om att den kommer att göra ditt liv mycket enklare.

Nu när du vet allt detta, är det dags att sätta igång! Men först, prova gratis genom att anmäla dig här! VÅr smart-plugin för webbläsaren tar inte upp nån plats, hämtas och installeras på 20 sekunder (även för icke-IT-nördar) och du har alltid 20 timmar gratis användning per månad. Ingen kreditkorts-information behövs, bara din e-postadress och du är redo för take-off. Du får direkt tillgång till allt online-innehåll i alla våra 15 deltagande länder, oavsett vart du befinner dig. 

Prova Svensk VPN NU!

Världen är din!


Dela detta inlägg om du gillar det:) :)