Titta på Tour de France 2018-Online Streaming med VPN

Tour de France 2018 körs mellan 7:e juli till 29:e juli. Några av höjdpunkterna (!) i den mest kända cykeltävlingen i världen inkluderar bergstopparna i Alpe d'Huez, Tourmalet och Aubisque under de hisknande bergsetapperna.

Chris Froome, förra årets vinnare, kom 54 sekunder före Rigoberto Urán och Romain Bardet knep tredje platsen. Froomes Team Sky vann också i lagklassen. Årets race börjar med en 201 km platt etapp till Fontenay-le-Comte.

Den 105:e tävlingen utlovar några svåra etapper:  som kullerstens passagerna Paris-Roubaix och branta ramper. I år startas den stora Départ på Atlanten, närmare bestämt ön Noirmoutier-en-l'Île

Alla Tour de France 2018 etapper:

ETAPP 1 201 KM NOIRMOUTIER-EN-L'ÎLE / FONTENAY-LE-COMTE

ETAPP 2 182,5 KM MOUILLERON-SAINT-GERMAIN / LA ROCHE-SUR-YON

ETAPP 3 35,5 KM CHOLET / CHOLET

ETAPP 4 195 KM LA BAULE / SARZEAU

ETAPP 5 204,5 KM LORIENT / QUIMPER

ETAPP 6 181 KM BREST / MOr DE BRETAGNE GUERLÉDAN

ETAPP 7 231 KM FOUGÈRES / CHARTRES

ETAPP 8 181 KM DREUX / AMIENS MÉTROPOLE

ETAPP 9 156,5 KM ARRAS CITADELLE / ROUBAIX

VILA ANNECY

ETAPP 10 158,5 KM ANNECY / LE GRAND-BORNAND

ETAPP 11 108,5 KM ALBERTVILLE / LA ROSIÈRE ESPACE SAN BERNARDO

ETAPP 12 175,5 KM BOURG-SAINT-MAURICE LES ARCS / ALPE D'HUEZ

ETAPP 13 169,5 KM BOURG D'OISANS / VALENCE

ETAPP 14 188 KM SAINT-PAUL-TROIS-CHÂTEAUX / MENDE

ETAPP 15 181,5 KM MILLAU / CARCASSONNE

VILA CARCASSONNE

ETAPP 16 218 KM CARCASSONNE / BAGNÈRES-DE-LUCHON

ETAPP 17 65 KM BAGNÈRES-DE-LUCHON / SAINT-LARY-SOULAN

ETAPP 18 171 KM TRIE-SUR-BAÏSE / PAU

ETAPP 19 200,5 KM LOURDES / LARUNS

ETAPP 20 31 KM SAINT-PÉE-SUR-NIVELLE / ESPELETTE

ETAPP 21 116 KM HOUILLES / PARIS CHAMPS-ÉLYSÉES

I år finns det flera nya ändringar i Tour de France-reglerna som lovar både mer spänning och mer säkerhet.

Lagdeltagare 2018

Från och med 2018 kommer det bara att finnas åtta deltagare istället för nio per lag: detta är utan tvekan den mest imponerande nyheten i Tour de France i år. Enligt tävlingsorganisatörerna bär det för att generera mindre agglomerering och mer säkerhet, men eventuellt också förändra taktiken hos de enskilda lagen.

Ny tidsbonus 2018

Under tävlingen 2018 finns det även nya bonuspoäng att jaga. Dessa är tre, två och en- sekundersbonus för de tre första kontrollerna och är endast tillgängliga under de första nio etapperna. De platser där bonusen tilldelas är utvalda så att de ska ge tävlingen ytterligare snappet dynamik.

Förutom dessa nya bonuspoäng finns det som tidigare en tidsbonus på tio, sex och fyra sekunder i slutet. Dessa bonusar delas ut i alla faser, förutom i individuella och teamtidsförsöken.

Bergklassificering Formel 1

En annan nyhet som bara påverkar 17:e etappen (65 kilometer genom totalt tre bergstoppar; från Bagnères-de-Luchon till Saint-Lary-Soulan) Precis som i Formel 1 placeras de 20 bästa deltagarna i enlighet med sin klassificeringen och börjar direkt i stigningen, innan resten av deltagarna att följer efter.

Tour de France 2018 på TV 

Som i tidigare år finns live-täckning på Eurosport 1 och ITV4 i Storbritannien varje dag under loppet (bortsett från den sista dagen då det sänds på Eurosport 1 och ITV 1), med start-till-slut-täckning varje dag, som börjar runt lunch tid. I Sverige kan du följa hela tävlingen på Eurosport.

Tour the France streaming-kanaler:

• SBS (Australien)

• Rai Play (Italien, Gratis)

• Fubo TV (USA, gratis 7-dagars)

• RSI LA2 (Schweiz)

• RTVE (Spanien, gratis)

• L'Equipe (Frankrike)

• SuperSport (Afrika)

• Sky Sport (Nya Zeeland)

• DAZN (Japan)

Streama Tour de France 2018 med Svensk VPN

Svensk VPN är det bästa alternativet för all som vill titta på sport, oavsett vart man befinner sig. Svensk VPN är lätt att installera och använda, och med servrar i 14 länder förutom Sverige, kan du koncentrera dig på de viktigare sakerna som tävlingen!

Genom att använda Svensk VPN är allt du gör privat och omdirigeras av svenska proxies (vilket gör det omöjligt att lokalisera dig) via ChillGlobal-servrarna. Garanterad snabb och säker anslutning, utan onödig datalagring.

Vi erbjuder en månads GRATIS användning under 20 timmar (registrera dig med bara din e-postadress)! Du kan också välja mellan ett av våra förmånliga paket för mer användartid. Genom att använda Svensk VPNsparar du också på online inköp, hyra bil eller flygbiljetter. Och som om det inte vore nog, med Svensk VPN får du tillgång till ALLA Svenska TV-favoriter även när du befinner dig utanför Sverige

Gilla oss på Facebook!


Dela detta inlägg om du gillar det:) :)