Varför du ska använda Svensk VPN

En Svensk VPN eller ett Virtual Private Network är ett intelligent system som döljer enhetens IP-adress där den är installerad. Alltså, när du använder Svensk VPN ser det ut som att du ansluter till Internet från någon annanstans än där du egentligen är.

Svensk VPN är ett pålitligt verktyg som skyddar din integritet när du surfar på Internet. Men det finns många fler anledningar till varför man ska använda Svensk VPN!

Billigare flygbiljetter, hotell, biluthyrning eller se din svenska favoritserie utomlands – njut av alla fördelarna med ett svenskt virtuellt privat nätverk!

Svensk VPN dirigerar din Internettrafik via fjärrservrar och döljer din faktiska IP-adress. Det betyder att ingen, inte ens din Internetleverantör, kan se vad du gör och varifrån du surfar på Internet. Det enda som syns är adressen till VPN-servern som du är ansluten till. Säg hej då till geoblockering!

Men Svensk VPN gömmer inte bara din IP, den låter dig också undvika geografiska begränsningar för Svensk TV, buffering och flera andra saker som du förmodligen inte ens funderat över. Här är vad Svensk VPN kan göra för dig:

1. Få tillgång till dina favoritsidor utomlands

En sak som du kanske saknar ibland när du reser eller bor utomlands är din svenska favorit-tv-show. Kanske var du i mitten av en ny säsong, eller kanske kommer ett nytt avsnitt att sändas precis när du är utomlands. Tyvärr är du säkert väl medveten om att när du befinner dig utanför Sverige är vissa svenska sidor inte tillgängliga.

Svensk VPN hjälper dig på ett säkert sätt att kringgå dessa restriktioner och censur. Om du till exempel är ute och reser men inte vill missa ett avsnitt av ditt svenskafavoritprogram, välj bara vår svenska server i Manual Mode och titta som vanligt! Här kan du läsa mer om varför vissa webbplatser är begränsade och hur man låser upp dem.

2. Spara pengar på flyg, hotell och biluthyrning

Visste du att Svensk VPN kan hjälpa dig att boka en billigare semester? Tricket för att spara pengar är att få det att göra så att det ser ut som om du surfar från ett land där det är billigare priser. Om till exempel biljetterna till önskad destination är lägre när de bokas via en tysk webbplats istället för en Svensk, väljer du bara en Svensk VPN’s- server i Tyskland. Hur lätt? - Bokningssidan kommer att tro att du surfar från Tyskland, samtidigt som du planerar din semester bekvämt hemma från soffan i Sverige.

3. Surfa säkert på offentlig Wifi

Offentliga Wi-Fi-nätverk har ofta bristfällig säkerhet. Hackers använder osäkra WiFi-anslutningar för att sprida skadlig kod och installera skadlig programvara på din dator. På så sätt får de tillgång till känslig information som: konfidentiella e-postmeddelanden, kreditkortsuppgifter eller åtkomstdata för sociala nätverk. 

Med Svensk VPN är din data krypterad och din Internettrafik skyddad, du kan säkert kan ansluta till en offentligt Wi-Fi. Med en svensk VPN installerad ser det ut att du surfar från en annan plats än där du egentligen är, och ingen kan få tillgång till din personliga information. Du är 100% skyddad när du använder offentlig WiFi för att titta på svensk TV utomlands.

4. Undvik prisdiskriminering

Du har säkert sett att att priserna på flygbiljetter, biluthyrning och hotell kan skilja sig oerhört beroende på land! Det betyder det att vi alla (helt ovetande) faller offer för prisdiskriminering online. Med Svensk VPN kringgår du dessa irriterande geoblockeringar och du får istället tillgång till all Svensk TV precis som hemma i Sverige. Även online shopping från Amazon eller Asos kan göra en stor skillnad. Inte bara i pris, men också i deras produktval. 

5. Missa aldrig din favoritsport 

När din kabel-TV inte erbjuder sportevenemanget du vill titta på på grund av tv-kanalbegränsningar eller du föredrar att kommentatorerna pratar svenska? 

Med Svensk VPN kan du streama alla dina svenska favoritsporter live från var som helst i världen! På grund av sändningsrättigheter har många svenska kabelföretag geo-begränsat sina medier och live streaming så att de endast kan nås inom Sverige.

Med Svensk VPN’s smart plugin för Firefox eller Google Chrome undviker du irriterande popup-fönster och felmeddelanden som säger att innehållet du vill visa är inte tillgängligt för platsen där du befinner dig. Olikt något annat verktyg eller program är Svensk VPN lätt att installera och använda: Ingen tech-kunskap krävs! 

Vi erbjuder en månads fri användning av 20 timmar (registrera dig med din e-postadress)! Om du behöver mer Svensk VPN användartid kan du välja mellan ett av våra paket.

Gillade du bloggen? Kolla in och GILLA vår Facebook-sida


Dela detta inlägg om du gillar det:) :)