Titta på Plejmo med VPN


Detta är bara ett litet urval av alla VPN TV kanaler vi erbjuder. Tryck på en flagga ovan för att se respektives lands TV kanal.Plejmo

Film2home är en svensk filmtjänst som säljer och hyr ut film på internet och i butik. Film2home lanserades 2001 och är tillgängligt i Sverige, Norge, Danmark och Finland. Film2home AB ägdes fram till juli 2015 av Bonver Videodata AB och Hemmakväll AB, och sedan september 2015 av streamingtjänsten Magine. Hemmakväll förvärvade en större post och affären offentliggjordes 5 september 2013. Film2home var först i Norden med att erbjuda laglig nedladdning av film och har omkring 800 fysiska ombud i Sverige med DVD- och blueray-filmer.

Filmerna går att streama via dator, mobiltelefon, Smart TV och IPTV. Från och med mars 2014 använder Film2home en dynamisk prismodell på webbplatsen, där hyrpriset på filmerna varierar påtagligt och regleras efter popularitet.

I januari 2015 meddelades att Film2home köper konkurrenten Headweb. 3 februari 2015 släppte Film2home en betaversion av en ny filmtjänst, Plejmo. Den nya filmtjänsten använder sig av samma prismodell som Film2home, men har ett större utbud av filmer samt ett litet utbud av gratisfilmer. Film2home fanns kvar under en övergångsperiod och Film2homes kunder kan använda sina inloggningsuppgifter till Plejmo.


Klicka här för att titta på kanalen!

Titta på Plejmo med VPN
Lägg till en TV-kanal

Här kan du skicka ett meddelande till oss om en TV-kanal saknas. Var vänlig att först titta igenom alla kanaler. Vi har de flesta redan i vårt system. Tryck på respektive flagga och land, där hittar du alla våra samlade kanaler.
Om du trots allt inte hittar din kanal, skicka gärna ett meddelande till oss.
Din förfrågan har skickats. Tack för ditt meddelande.

I vår VPN tjänst ingår Sverige plus 14 andra länder. Varför inte titta på Amerikansk TV.

Till skillnad från alla andra tjänster på marknaden, vill vi ge dig möjligheten att pröva vår VPN helt gratis utan någon som helst registrering eller bindningstid, Du kan streama alla svenska TV- kanaler, Amerikanska, Engelska, Tyska plus massor av andra länder på samma tjänst och pris. Allt du gör förblir helt anonymt då vi inte sparar några som helst data från ditt surfande. Du kan var helt säker på att det du gör ser inga andra. Vi rekommenderar att alltid använda vår proxy/VPN service när du är på Internt. Happy Surfing;)

Vad är VPN

VPN är en krypterad tunnel mellan två punkter på ett öppet nätverk. VPN-tunnlar används ofta av företag för att de anställda till exmpel säkert ska kunna ha tillgång till företagets nätverk hemifrån. Tunneln gör att ingen annan kan se innehållet som skickas även om trafiken går över det öppna internet. Internetleverantören kan se att data skickas och hur mycket, men inte vad informationen består av.

Vad är en Proxy?

En proxyserver en tjänst tillhandahållen från en dator. Tjänsten gör det möjligt att indirekt ansluta till ett nätverk genom andra nättjänster. När man ansluter begär proxyservern en anslutning, fil, eller annan resurs på en annan server. Proxyn svarar på nytt, genom att antingen ansluta till en specifik server eller från en cache.

Surfa med Svensk IP Adress

Internet är globalt och för de som bor utomlands och därför oumbärligt dem vill fortsätta att ha kontakt med Sverige .

Med undantag dock. För faktum är att majoriteten av svensk webbsidor fungerar inte om du är bosatt eller befinner dig utanför Sveriges gränser. Precis som i en diktatur har man inte inte samma tillgång som vad alla andra i Sverige kan se. Det spelar ingen roll hur mycket man betalar, webbsidorna är fortsatt blockerade. Vi är helt enkelt bosatta på fel plats.

Så vad finns de för möjligheter att skaffa sig en svensk IP-adress, vad som behövs för kunna få tillgång till de förbjudna programmen?

Anonym på nätet

Dessvärre är du långt ifrån anonym på internet. De sidor du besöker tar förutom din ip-adress reda på vart du ärd ig, vilke sida du besökte innan, vad du har för webbläsare samt en hel del annat

För att anonymt surfa, ladda ned filer, skicka mejl och annat behöver du endast ladda VPN med ChillGlobal. Det är en smart- plugin och du kan prova helt gratis. VPN med ChillGlobal är den enklaste tjänsten i Sverige.

Med hjälp av Svensk VPN minimerar du riskerna för att någon avslöjar din identitet och vad du gör på nätet.