Titta på svt 24 med VPN


Detta är bara ett litet urval av alla VPN TV kanaler vi erbjuder. Tryck på en flagga ovan för att se respektives lands TV kanal.svt 24

SVT24 (under en period enbart 24), är en svensk TV-kanal från Sveriges Television som främst inriktar sig på nyheter, sport och underhållning samt repriser från andra SVT-kanaler.

Den 18 januari 2010 flyttades SVT24 från sin ursprungliga kanalplats till Barnkanalen och sänder numera bara från klockan 21.00-02:00, då Barnkanalens sändningar är slut för dagen. På SVT24:s gamla kanalplats sänds numera istället Kunskapskanalen.

2010 var de 10 mest sedda programmen på SVT24 sportprogram. Den 25 november 2013 ansökte SVT om tillstånd att få sända kanalen i HDTV-format. Den 16 april 2014 gav regeringen SVT klartecken för Kunskapskanalen och Barnkanalen/SVT24 att få sända i HDTV-format under 2015.

Vid starten kunde SVT24 ses via det digitala marknätet, via satellit hos Canal Digital och i digitala kabelnät. De första åren var det få som kunde se kanalen, ett problem som späddes på av SVT:s distributionspolicy som förbjud omvandling av kanalen till analoga signaler.

Analog omvandling tilläts först år 2003. Samma år slöts avtal om distribution med Viasat och kanalen började sända utan kryptering i det digitala marknätet.

Den 1 juli 2005 trädde en förändring av lagen om must carry i kraft. Den innebar i praktiken att SVT24 (såväl som Barnkanalen/Kunskapskanalen) skulle distribueras fritt i kabelnät. Ungefär samtidigt hade SVT och UR kommit överens med kabel-TV-företagen UPC och Com Hem om att kanalen skulle distribueras i deras analoga grundutbud.

Fortfarande i september 2007 var dock ett stort antal hushåll - som tidigare varit kunder hos UPC - fortfarande tvungna att betala till Comhem för att kunna se både Kunskapskanalen och SVT24, trots avtalen om fri mottagning mellan Comhem och SVT respektive UR.

De analoga sändningarna har inneburit en kraftigt ökad tittarmängd, fullt jämförbar med kanaler som TV3 och Kanal 5. Detsamma gäller Barnkanalen och Kunskapskanalen som också vuxit i tittarmängd sedan sommaren 2005.

18 januari 2010 förändrades kanalens utbud och programplats. Kanalen började dela sändningsutrymme med Barnkanalen och startade därefter sina sändningar 20.00. Istället tog Kunskapskanalen över SVT24:s gamla kanalplats och integrerade 24 Direkt (omdöpt till SVT Forum) i sina sändningar. SVT24 har därefter huvudsakligen sänt ett reprisblock på kvällstid och nyheter på natten.

Ett urval av de program som sänds i SVT24: Vem vet mest?, Strömsö, Korrespondenterna, Antikduellen, Minnenas television, Mästarnas mästare.


Klicka här för att titta på kanalen!

Titta på svt 24 med VPN
Lägg till en TV-kanal

Här kan du skicka ett meddelande till oss om en TV-kanal saknas. Var vänlig att först titta igenom alla kanaler. Vi har de flesta redan i vårt system. Tryck på respektive flagga och land, där hittar du alla våra samlade kanaler.
Om du trots allt inte hittar din kanal, skicka gärna ett meddelande till oss.
Din förfrågan har skickats. Tack för ditt meddelande.

I vår VPN tjänst ingår Sverige plus 14 andra länder. Varför inte titta på Amerikansk TV.

Till skillnad från alla andra tjänster på marknaden, vill vi ge dig möjligheten att pröva vår VPN helt gratis utan någon som helst registrering eller bindningstid, Du kan streama alla svenska TV- kanaler, Amerikanska, Engelska, Tyska plus massor av andra länder på samma tjänst och pris. Allt du gör förblir helt anonymt då vi inte sparar några som helst data från ditt surfande. Du kan var helt säker på att det du gör ser inga andra. Vi rekommenderar att alltid använda vår proxy/VPN service när du är på Internt. Happy Surfing;)

Vad är VPN

VPN är en krypterad tunnel mellan två punkter på ett öppet nätverk. VPN-tunnlar används ofta av företag för att de anställda till exmpel säkert ska kunna ha tillgång till företagets nätverk hemifrån. Tunneln gör att ingen annan kan se innehållet som skickas även om trafiken går över det öppna internet. Internetleverantören kan se att data skickas och hur mycket, men inte vad informationen består av.

Vad är en Proxy?

En proxyserver en tjänst tillhandahållen från en dator. Tjänsten gör det möjligt att indirekt ansluta till ett nätverk genom andra nättjänster. När man ansluter begär proxyservern en anslutning, fil, eller annan resurs på en annan server. Proxyn svarar på nytt, genom att antingen ansluta till en specifik server eller från en cache.

Surfa med Svensk IP Adress

Internet är globalt och för de som bor utomlands och därför oumbärligt dem vill fortsätta att ha kontakt med Sverige .

Med undantag dock. För faktum är att majoriteten av svensk webbsidor fungerar inte om du är bosatt eller befinner dig utanför Sveriges gränser. Precis som i en diktatur har man inte inte samma tillgång som vad alla andra i Sverige kan se. Det spelar ingen roll hur mycket man betalar, webbsidorna är fortsatt blockerade. Vi är helt enkelt bosatta på fel plats.

Så vad finns de för möjligheter att skaffa sig en svensk IP-adress, vad som behövs för kunna få tillgång till de förbjudna programmen?

Anonym på nätet

Dessvärre är du långt ifrån anonym på internet. De sidor du besöker tar förutom din ip-adress reda på vart du ärd ig, vilke sida du besökte innan, vad du har för webbläsare samt en hel del annat

För att anonymt surfa, ladda ned filer, skicka mejl och annat behöver du endast ladda VPN med ChillGlobal. Det är en smart- plugin och du kan prova helt gratis. VPN med ChillGlobal är den enklaste tjänsten i Sverige.

Med hjälp av Svensk VPN minimerar du riskerna för att någon avslöjar din identitet och vad du gör på nätet.