Titta på Viafree med VPN


Detta är bara ett litet urval av alla VPN TV kanaler vi erbjuder. Tryck på en flagga ovan för att se respektives lands TV kanal.Viafree

Viafree, är Viasats reklamfinansierade onlinetjänst som erbjuder TV-serier via video on demand i Danmark, Norge och Sverige.
Viafree lanserades den 15 augusti 2016, och innefattade då främst TV-serier. Genom att MTG lanserade Viafree, substiturades de tidigare play-tjänsterna TV3 Play, TV6 Play, TV8 Play och TV10 Play. Tjänsten är tillgänglig via internet, mobilappar på IOS (iPhone/iPad) och Android samt via Chromecast (iOS/Android) och AirPlay (iOS).[

Tjänsten är utformad efter dagens TV-tittarbeteende för att göra det enkelt att utforska och upptäcka allt vårt innehåll på en och samma plattform enligt Moa Estmalm, affärsområdeschef för Play på MTG Sverige. På Viafree kommer även underhållning från MTV och Comedy Central, såväl som Viafree-exklusivt material att sändas-

Viasat är en av Sveriges största distributörer av TV och ägs av MTG. Inom affärsområdet Viasat broadcasting ingår även TV- kanaler som TV3, TV6, TV8, TV10, Sportkanaler och Filmkanaler med flera. Viasat är Sveriges största distributör av satellit-TV. I deras paket utgör deras egna kanaler stommen men kompletteras med andra kanaler, till exempel CNN och Disney Channel.
Viasat ägs av MTG ägs i sin tur av Investment AB Kinnevik. Förutom i Sverige finns Viasats plattform även i Danmark, Norge, Finland, Estland, Lettland, Litauen och Ukraina. Koncernens sändningar ar tidigare gjorts från flera olika satelliter, men nu ligger Viasat på Sirius 2 och Sirius 3.


Klicka här för att titta på kanalen!

Titta på Viafree med VPN
Lägg till en TV-kanal

Här kan du skicka ett meddelande till oss om en TV-kanal saknas. Var vänlig att först titta igenom alla kanaler. Vi har de flesta redan i vårt system. Tryck på respektive flagga och land, där hittar du alla våra samlade kanaler.
Om du trots allt inte hittar din kanal, skicka gärna ett meddelande till oss.
Din förfrågan har skickats. Tack för ditt meddelande.

I vår VPN tjänst ingår Sverige plus 14 andra länder. Varför inte titta på Amerikansk TV.

Till skillnad från alla andra tjänster på marknaden, vill vi ge dig möjligheten att pröva vår VPN helt gratis utan någon som helst registrering eller bindningstid, Du kan streama alla svenska TV- kanaler, Amerikanska, Engelska, Tyska plus massor av andra länder på samma tjänst och pris. Allt du gör förblir helt anonymt då vi inte sparar några som helst data från ditt surfande. Du kan var helt säker på att det du gör ser inga andra. Vi rekommenderar att alltid använda vår proxy/VPN service när du är på Internt. Happy Surfing;)

Vad är VPN

VPN är en krypterad tunnel mellan två punkter på ett öppet nätverk. VPN-tunnlar används ofta av företag för att de anställda till exmpel säkert ska kunna ha tillgång till företagets nätverk hemifrån. Tunneln gör att ingen annan kan se innehållet som skickas även om trafiken går över det öppna internet. Internetleverantören kan se att data skickas och hur mycket, men inte vad informationen består av.

Vad är en Proxy?

En proxyserver en tjänst tillhandahållen från en dator. Tjänsten gör det möjligt att indirekt ansluta till ett nätverk genom andra nättjänster. När man ansluter begär proxyservern en anslutning, fil, eller annan resurs på en annan server. Proxyn svarar på nytt, genom att antingen ansluta till en specifik server eller från en cache.

Surfa med Svensk IP Adress

Internet är globalt och för de som bor utomlands och därför oumbärligt dem vill fortsätta att ha kontakt med Sverige .

Med undantag dock. För faktum är att majoriteten av svensk webbsidor fungerar inte om du är bosatt eller befinner dig utanför Sveriges gränser. Precis som i en diktatur har man inte inte samma tillgång som vad alla andra i Sverige kan se. Det spelar ingen roll hur mycket man betalar, webbsidorna är fortsatt blockerade. Vi är helt enkelt bosatta på fel plats.

Så vad finns de för möjligheter att skaffa sig en svensk IP-adress, vad som behövs för kunna få tillgång till de förbjudna programmen?

Anonym på nätet

Dessvärre är du långt ifrån anonym på internet. De sidor du besöker tar förutom din ip-adress reda på vart du ärd ig, vilke sida du besökte innan, vad du har för webbläsare samt en hel del annat

För att anonymt surfa, ladda ned filer, skicka mejl och annat behöver du endast ladda VPN med ChillGlobal. Det är en smart- plugin och du kan prova helt gratis. VPN med ChillGlobal är den enklaste tjänsten i Sverige.

Med hjälp av Svensk VPN minimerar du riskerna för att någon avslöjar din identitet och vad du gör på nätet.