Bra att veta om Svensk VPNSe Jul i SVT med Svensk VPN online


Snart är det jul, med Svensk VPN ser du dom bästa Jul-TVprogrammen ifrån Sverige online, oavsett vart du befinner dig i världen.

Det gäller så klart inte bara julprogram utan vår tjänst fungerar till en mängd olika saker; titta på svensk TV, surfa på internet anonymt och få tillgång till betaltjänster som t.ex Netflix både hemma eller på jobbet eller när du är ute och reser.

Sändningsrättigheter för de flesta svenska jul-TV program och filmer online är låsta till olika kanaler och tjänster som t.ex SVTplay, TV4play och Netflix. Men dessa streaming-tjänster och kanaler har endast upphovsrätt att sända programmen i Sverige. Vilket orsakar problem för dem som vill använda tjänsten från andra ställen i världen förutom i Sverige.

Om du reser och vill se Svenska kanaler utomlands eller använda en svensk betaltjänst online, kommer du inte att ha tillgång till visst onlineinnehåll samt ditt svenska konto som du betalar för, eftersom de endast fungerar i Sverige. Denna begränsade tillgång till ett visst kallas för geo- blockering och är numera ett vanligt problem för nästan allt innehåll på svenska kanaler utomlands.

Med Svensk VPN ser dom bästa jul-programmen och filmerna ifrån Sverige online

Om du oroar dig för  att du inte kommer ha tillgång till de svenska julprogram eller filmer som du tänkt se, ingen fara vi har svaret! Använd Svensk VPN och vår smart plugin för Firefox eller Chrome. En geo-blockering spårar vart du befinner dig med hjälp av din IP-adress. Om du befinner dig utanför Sverige, kommer du att nekas åtkomst till ett stort antal onlineinnehåll som du annars skulle haft tillgång till.

Det enklaste sättet att lösa detta är att skaffa en annan IP-adress, det vill säga dölja din IP-adress och så att det verkar som du använder Internet ifrån Sverige fast att du i själva verket befinner dig utomlands. Detta kanske låter kanske komplicerat, men med Svensk VPN löser du detta enkelt med ett knapptryck.

Svensk VPN ansluter dig till Internet via vår svenska server, den synliga IP-adressen kommer därför att vara vår server. Allt du behöver göra är att välja en kanal ifrån vår kanallista och problemet är löst. I detta fall är Svensk VPN helt klart den absolut bästa tjänsten, eftersom vi har höghastighetsservrar på 15 olika platser i världen.

GILLA och Kolla in Svensk VPN på Facebook!


Prova vår VPN - Alltid 20h gratis i månaden

- Svensk VPN Gratis- Vilken VPN är bäst 2023
- Installera svensk VPN på 20 sekunder
- Sveriges billigaste VPN - alltid 20 timmar gratis
- Svenska TV kanaler med vår VPN
- Se Jul i SVT med Svensk VPN online

I vår VPN tjänst ingår Sverige plus 14 andra länder. Varför inte titta på Amerikansk TV.

Till skillnad från alla andra tjänster på marknaden, vill vi ge dig möjligheten att pröva vår VPN helt gratis utan någon som helst registrering eller bindningstid, Du kan streama alla svenska TV- kanaler, Amerikanska, Engelska, Tyska plus massor av andra länder på samma tjänst och pris. Allt du gör förblir helt anonymt då vi inte sparar några som helst data från ditt surfande. Du kan var helt säker på att det du gör ser inga andra. Vi rekommenderar att alltid använda vår proxy/VPN service när du är på Internt. Happy Surfing;)

Vad är VPN

VPN är en krypterad tunnel mellan två punkter på ett öppet nätverk. VPN-tunnlar används ofta av företag för att de anställda till exmpel säkert ska kunna ha tillgång till företagets nätverk hemifrån. Tunneln gör att ingen annan kan se innehållet som skickas även om trafiken går över det öppna internet. Internetleverantören kan se att data skickas och hur mycket, men inte vad informationen består av.

Vad är en Proxy?

En proxyserver en tjänst tillhandahållen från en dator. Tjänsten gör det möjligt att indirekt ansluta till ett nätverk genom andra nättjänster. När man ansluter begär proxyservern en anslutning, fil, eller annan resurs på en annan server. Proxyn svarar på nytt, genom att antingen ansluta till en specifik server eller från en cache.

Surfa med Svensk IP Adress

Internet är globalt och för de som bor utomlands och därför oumbärligt dem vill fortsätta att ha kontakt med Sverige .

Med undantag dock. För faktum är att majoriteten av svensk webbsidor fungerar inte om du är bosatt eller befinner dig utanför Sveriges gränser. Precis som i en diktatur har man inte inte samma tillgång som vad alla andra i Sverige kan se. Det spelar ingen roll hur mycket man betalar, webbsidorna är fortsatt blockerade. Vi är helt enkelt bosatta på fel plats.

Så vad finns de för möjligheter att skaffa sig en svensk IP-adress, vad som behövs för kunna få tillgång till de förbjudna programmen?

Anonym på nätet

Dessvärre är du långt ifrån anonym på internet. De sidor du besöker tar förutom din ip-adress reda på vart du ärd ig, vilke sida du besökte innan, vad du har för webbläsare samt en hel del annat

För att anonymt surfa, ladda ned filer, skicka mejl och annat behöver du endast ladda VPN med ChillGlobal. Det är en smart- plugin och du kan prova helt gratis. VPN med ChillGlobal är den enklaste tjänsten i Sverige.

Med hjälp av Svensk VPN minimerar du riskerna för att någon avslöjar din identitet och vad du gör på nätet.