Bra att veta om Svensk VPNSe Mello- deltävlingarna utomlands med VPN


Eurovision Song Contest 2017 går i år av stapeln i Kiev i Ukraina med semifinaler den 9 och 11 maj och final den 13 maj. Alla länder som vill vara med och tävla det här året, utom "The Big Five" vilka är Frankrike, Italien, Spanien, Storbritannien och Tyskland samt värdlandet Ukraina, är tvungna att kvala sig genom en av två semifinaler.

Eurovision Song Contest 2017 är den 62:a upplagan av musiktävlingen Eurovision Song Contest efter att låten "1944", framförd av Jamala, vunnit föregående års tävling. De länder som tävlar i årets upplaga är:

Albanien, Armenien, Australien, Azerbajdzjan, Belgien, Bulgarien, Cypern, Danmark, Estland, Finland, Frankrike, Georgien, Grekland, Irland, Island, Israel, Italien, Kroatien, Lettland, Litauen, Makedonien, Malta, Moldavien, Montenegro, Nederländerna, Norge, Polen, Portugal, Rumänien, Ryssland, San Marino, Schweiz, Serbien, Slovenien, Spanien, Storbritannien, Sverige, Tjeckien, Tyskland, Ukraina, Ungern, Vitryssland, Österrike.

Sveriges representant i år  kommer att kåras i den stora finalen 11 mars i Globen i Stockholm efter att finalisterna röstas fram i delfinalerna i Melodifestivalen under februari och mars. Melodifestivalen 2017 sänds den 4 februari (deltävling 1, Göteborg), den 11 februari (deltävling 2, Malmö), den 18 februari (deltävling 3, Växjö), den 25 februari (deltävling 4, Skellefteå), den 4 mars (Andra chansen, Linköping) och den 11 mars (final, Stockholm).

Fram till deltävling 3 den 18 februari kan du se årets Melodifestival på SVT Play och svt.se/melodifestivalen från sändning till och med måndagen efter klockan 23.59, det vill säga i tre dagar. Därefter avpubliceras programmen. Efter fjärde deltävlingen publiceras sedan samtliga deltävlingar igen på SVTplay och går att se fram till 30 dagar efter finalen. Bidragen som slås ut och går till Andra chansen går att se efter respektive deltävling medan de bidrag som går direkt till final publiceras efter fjärde deltävlingen.

Streama Melodifestivalen LIVE eller titta i efterhand på SVTplay. Allt du behöver göra är att installera Svensk VPNs smart-plugin inom 20 sekunder GRATIS för din Google Chrome eller Mozilla Firefox webbläsare, välj den svenska flaggan så att du kommer surfa med en svensk IP-adress oavsett din egen plats och gå till kanallistan och välj SVTplay. Nu behöver du inte missa en sekund av Mellon eller Eurovision!

Go Sweden!

Gilla oss på Facebook!


Prova vår VPN - Alltid 20h gratis i månaden

- Svensk VPN Gratis- Vilken VPN är bäst 2024
- Installera svensk VPN på 20 sekunder
- Sveriges billigaste VPN - alltid 20 timmar gratis
- Svenska TV kanaler med vår VPN
- Se Mello- deltävlingarna utomlands med VPN

I vår VPN tjänst ingår Sverige plus 14 andra länder. Varför inte titta på Amerikansk TV.

Till skillnad från alla andra tjänster på marknaden, vill vi ge dig möjligheten att pröva vår VPN helt gratis utan någon som helst registrering eller bindningstid, Du kan streama alla svenska TV- kanaler, Amerikanska, Engelska, Tyska plus massor av andra länder på samma tjänst och pris. Allt du gör förblir helt anonymt då vi inte sparar några som helst data från ditt surfande. Du kan var helt säker på att det du gör ser inga andra. Vi rekommenderar att alltid använda vår proxy/VPN service när du är på Internt. Happy Surfing;)

Vad är VPN

VPN är en krypterad tunnel mellan två punkter på ett öppet nätverk. VPN-tunnlar används ofta av företag för att de anställda till exmpel säkert ska kunna ha tillgång till företagets nätverk hemifrån. Tunneln gör att ingen annan kan se innehållet som skickas även om trafiken går över det öppna internet. Internetleverantören kan se att data skickas och hur mycket, men inte vad informationen består av.

Vad är en Proxy?

En proxyserver en tjänst tillhandahållen från en dator. Tjänsten gör det möjligt att indirekt ansluta till ett nätverk genom andra nättjänster. När man ansluter begär proxyservern en anslutning, fil, eller annan resurs på en annan server. Proxyn svarar på nytt, genom att antingen ansluta till en specifik server eller från en cache.

Surfa med Svensk IP Adress

Internet är globalt och för de som bor utomlands och därför oumbärligt dem vill fortsätta att ha kontakt med Sverige .

Med undantag dock. För faktum är att majoriteten av svensk webbsidor fungerar inte om du är bosatt eller befinner dig utanför Sveriges gränser. Precis som i en diktatur har man inte inte samma tillgång som vad alla andra i Sverige kan se. Det spelar ingen roll hur mycket man betalar, webbsidorna är fortsatt blockerade. Vi är helt enkelt bosatta på fel plats.

Så vad finns de för möjligheter att skaffa sig en svensk IP-adress, vad som behövs för kunna få tillgång till de förbjudna programmen?

Anonym på nätet

Dessvärre är du långt ifrån anonym på internet. De sidor du besöker tar förutom din ip-adress reda på vart du ärd ig, vilke sida du besökte innan, vad du har för webbläsare samt en hel del annat

För att anonymt surfa, ladda ned filer, skicka mejl och annat behöver du endast ladda VPN med ChillGlobal. Det är en smart- plugin och du kan prova helt gratis. VPN med ChillGlobal är den enklaste tjänsten i Sverige.

Med hjälp av Svensk VPN minimerar du riskerna för att någon avslöjar din identitet och vad du gör på nätet.