Bra att veta om Svensk VPNSpara pengar med Svensk VPN


En Svensk VPN eller ett Virtual Private Network är ett intelligent system som döljer enhetens IP-adress där den är installerad. Alltså, när du använder Svensk VPN ser det ut som att du ansluter till Internet från någon annanstans än där du egentligen är.

Svensk VPN är ett pålitligt verktyg som skyddar din integritet när du surfar på Internet. Men det finns många fler anledningar till varför man ska använda Svensk VPN!

Billigare flygbiljetter, hotell, biluthyrning eller se din svenska favoritserie utomlands – njut av alla fördelarna med ett svenskt virtuellt privat nätverk!

Svensk VPN dirigerar din Internettrafik via fjärrservrar och döljer din faktiska IP-adress. Det betyder att ingen, inte ens din Internetleverantör, kan se vad du gör och varifrån du surfar på Internet. Det enda som syns är adressen till VPN-servern som du är ansluten till. Säg hej då till geoblockering!

Men Svensk VPN gömmer inte bara din IP, den låter dig också undvika geografiska begränsningar för Svensk TV, buffering och flera andra saker som du förmodligen inte ens funderat över. Här är vad Svensk VPN kan göra för dig:

Spara pengar på flyg, hotell och biluthyrning

Visste du att Svensk VPN kan hjälpa dig att boka en billigare semester? Tricket för att spara pengar är att få det att göra så att det ser ut som om du surfar från ett land där det är billigare priser. Om till exempel biljetterna till önskad destination är lägre när de bokas via en tysk webbplats istället för en Svensk, väljer du bara en Svensk VPN’s- server i Tyskland. Hur lätt? - Bokningssidan kommer att tro att du surfar från Tyskland, samtidigt som du planerar din semester bekvämt hemma från soffan i Sverige.

Undvik prisdiskriminering

Du har säkert sett att att priserna på flygbiljetter, biluthyrning och hotell kan skilja sig oerhört beroende på land! Det betyder det att vi alla (helt ovetande) faller offer för prisdiskriminering online. Med Svensk VPN kringgår du dessa irriterande geoblockeringar och du får istället tillgång till all Svensk TV precis som hemma i Sverige. Även online shopping från Amazon eller Asos kan göra en stor skillnad. Inte bara i pris, men också i deras produktval. 

Med Svensk VPN kan du även streama alla dina svenska favoritsporter live från var som helst i världen! På grund av sändningsrättigheter har många svenska kabelföretag geo-begränsat sina medier och live streaming så att de endast kan nås inom Sverige.

Med Svensk VPN’s smart plugin för Firefox eller Google Chrome undviker du irriterande popup-fönster och felmeddelanden som säger att innehållet du vill visa är inte tillgängligt för platsen där du befinner dig. Olikt något annat verktyg eller program är Svensk VPN lätt att installera och använda: Ingen tech-kunskap krävs! 

Vi erbjuder en månads fri användning av 20 timmar (registrera dig med din e-postadress)! Om du behöver mer Svensk VPN användartid kan du välja mellan ett av våra paket.

Kolla in och GILLA vår Facebook-sida


Prova vår VPN - Alltid 20h gratis i månaden

- Svensk VPN Gratis- Vilken VPN är bäst 2023
- Installera svensk VPN på 20 sekunder
- Sveriges billigaste VPN - alltid 20 timmar gratis
- Svenska TV kanaler med vår VPN
- Spara pengar med Svensk VPN

I vår VPN tjänst ingår Sverige plus 14 andra länder. Varför inte titta på Amerikansk TV.

Till skillnad från alla andra tjänster på marknaden, vill vi ge dig möjligheten att pröva vår VPN helt gratis utan någon som helst registrering eller bindningstid, Du kan streama alla svenska TV- kanaler, Amerikanska, Engelska, Tyska plus massor av andra länder på samma tjänst och pris. Allt du gör förblir helt anonymt då vi inte sparar några som helst data från ditt surfande. Du kan var helt säker på att det du gör ser inga andra. Vi rekommenderar att alltid använda vår proxy/VPN service när du är på Internt. Happy Surfing;)

Vad är VPN

VPN är en krypterad tunnel mellan två punkter på ett öppet nätverk. VPN-tunnlar används ofta av företag för att de anställda till exmpel säkert ska kunna ha tillgång till företagets nätverk hemifrån. Tunneln gör att ingen annan kan se innehållet som skickas även om trafiken går över det öppna internet. Internetleverantören kan se att data skickas och hur mycket, men inte vad informationen består av.

Vad är en Proxy?

En proxyserver en tjänst tillhandahållen från en dator. Tjänsten gör det möjligt att indirekt ansluta till ett nätverk genom andra nättjänster. När man ansluter begär proxyservern en anslutning, fil, eller annan resurs på en annan server. Proxyn svarar på nytt, genom att antingen ansluta till en specifik server eller från en cache.

Surfa med Svensk IP Adress

Internet är globalt och för de som bor utomlands och därför oumbärligt dem vill fortsätta att ha kontakt med Sverige .

Med undantag dock. För faktum är att majoriteten av svensk webbsidor fungerar inte om du är bosatt eller befinner dig utanför Sveriges gränser. Precis som i en diktatur har man inte inte samma tillgång som vad alla andra i Sverige kan se. Det spelar ingen roll hur mycket man betalar, webbsidorna är fortsatt blockerade. Vi är helt enkelt bosatta på fel plats.

Så vad finns de för möjligheter att skaffa sig en svensk IP-adress, vad som behövs för kunna få tillgång till de förbjudna programmen?

Anonym på nätet

Dessvärre är du långt ifrån anonym på internet. De sidor du besöker tar förutom din ip-adress reda på vart du ärd ig, vilke sida du besökte innan, vad du har för webbläsare samt en hel del annat

För att anonymt surfa, ladda ned filer, skicka mejl och annat behöver du endast ladda VPN med ChillGlobal. Det är en smart- plugin och du kan prova helt gratis. VPN med ChillGlobal är den enklaste tjänsten i Sverige.

Med hjälp av Svensk VPN minimerar du riskerna för att någon avslöjar din identitet och vad du gör på nätet.