Bra att veta om Svensk VPNStreama fotbolls-VM 2018 med svensk VPN


Fotbolls-VM 2018 är igång! FIFA World Cup är det mest populära sporthändelsen i världen. Uppskattningsvis kommer 25% av världens befolkning att se turneringen!

Om du inte är en av de 500.000 fotbollsfansen  som reser till Ryssland för att titta på matcherna live, kan du i år streama ALLA världscup-matcher på vilken kanal du vill från hela världen med Svensk VPN! Från 14:e juni till och med söndagen den 15:e juli kan du se alla de 64 matcherna vart som helst i världen på svenska. Läs vidare för att få reda på hur du kan titta Fotbolls-VM 2018 med VPN!

Hur man streamar 2018 FIFA World Cup live online utanför Sverige?

Med Svensk VPN så klart! Svensk VPN är det bästa svenska alternativet för att titta på FIFA World Cup 2018, oavsett vart du befinner dig. Vi erbjuder snabb och pålitlig service med vårt smart-plugin verktyg, det bästa alternativet i Sverige. Svensk VPN från ChillGlobal kommer inte att påverka hastigheten för ditt internet. Vår VPN använder sina egna servrar och påverkar därför inte heller din bandbredd. Som om det inte vore nog, med Svensk VPN är du dessutom helt skyddad på internet. Vi sparar ingen data, du surfar därför på Internet helt anonymt. Nu kan du enkelt streama inte bara VM, utan också allt innehåll på Internet utan att behöva betala löjligt höga priser. Ladda ner Svensk VPN gratis här!

Vilka svenska kanaler kommer att sända Fotbolls-VM 2018?

I Sverige kommer matcherna att sändas på TV4/ C More, SVT och Sportkanalen

Fotbolls-VM 2018 TV-Schema

Här hittar du TV-tiderna för matcher; 

Kvartsfinaler 

57, Fredag 6 juli, klockan 16.00, W49 - W50, SVT

58, Fredag 6 juli, klockan 20.00, W53 - W54, TV4/C More

60, Lördag 7 juli, klockan 16.00, W55 - W56, TV4/C More

59, Lördag 7 juli, klockan 20.00, W51 - W52, SVT

Semifinaler

61, Tisdag 10 juli, klockan 20.00, W57 - W58, SVT

62, Onsdag 11 juli, klockan 20.00, W59 - W60, TV4/C More

Medaljmatcher 

63, Lördag 14 juli, klockan 16.00, BRONSMATCH, L61 - L62, TV4/C More

64, Söndag 15 juli, klockan 17.00 FINAL, W61 - W62, SVT

Titta på  fotbolls-VM 2018 med Svensk VPN

Svensk VPN är en smart- plugin, inte ett program och därför mycket enklare att installera (och ta bort). Du behöver inte ha någon speciell teknisk erfarenhet för att installera den som med andra VPN-tjänster. Svensk VPN tar inte heller upp något av ditt värdefulla datorutrymme, eftersom det är installerat direkt på verktygsfältet i din webbläsare. 

Svensk VPN döljer din IP-adress och ändrar den automatiskt till en svensk adress och på så sätt kommer du kunna gå in webbsidor och få tillgång till innehåll som normalt skulle vara geo-blockerat. När du använder Svensk VPN har ingen har tillgång till din personliga information och du är också skyddad om du använder offentlig WiFi för att följa fotbollen eller titta på svensk TV utomlands.

Och som om det inte var tillräckligt erbjuder Svensk VPN dig 2 veckors GRATIS Premium användning för att komma i rätt fotbollsstämning!

Allt du behöver göra är:

1. Skicka ett mail till support@chillglobal.com med FIFA2018 i ämnesraden.

2. Prenumerera på vårt nyhetsbrev

Heja Sverige!


Prova vår VPN - Alltid 20h gratis i månaden

- Svensk VPN Gratis- Vilken VPN är bäst 2023
- Installera svensk VPN på 20 sekunder
- Sveriges billigaste VPN - alltid 20 timmar gratis
- Svenska TV kanaler med vår VPN
- Streama fotbolls-VM 2018 med svensk VPN

I vår VPN tjänst ingår Sverige plus 14 andra länder. Varför inte titta på Amerikansk TV.

Till skillnad från alla andra tjänster på marknaden, vill vi ge dig möjligheten att pröva vår VPN helt gratis utan någon som helst registrering eller bindningstid, Du kan streama alla svenska TV- kanaler, Amerikanska, Engelska, Tyska plus massor av andra länder på samma tjänst och pris. Allt du gör förblir helt anonymt då vi inte sparar några som helst data från ditt surfande. Du kan var helt säker på att det du gör ser inga andra. Vi rekommenderar att alltid använda vår proxy/VPN service när du är på Internt. Happy Surfing;)

Vad är VPN

VPN är en krypterad tunnel mellan två punkter på ett öppet nätverk. VPN-tunnlar används ofta av företag för att de anställda till exmpel säkert ska kunna ha tillgång till företagets nätverk hemifrån. Tunneln gör att ingen annan kan se innehållet som skickas även om trafiken går över det öppna internet. Internetleverantören kan se att data skickas och hur mycket, men inte vad informationen består av.

Vad är en Proxy?

En proxyserver en tjänst tillhandahållen från en dator. Tjänsten gör det möjligt att indirekt ansluta till ett nätverk genom andra nättjänster. När man ansluter begär proxyservern en anslutning, fil, eller annan resurs på en annan server. Proxyn svarar på nytt, genom att antingen ansluta till en specifik server eller från en cache.

Surfa med Svensk IP Adress

Internet är globalt och för de som bor utomlands och därför oumbärligt dem vill fortsätta att ha kontakt med Sverige .

Med undantag dock. För faktum är att majoriteten av svensk webbsidor fungerar inte om du är bosatt eller befinner dig utanför Sveriges gränser. Precis som i en diktatur har man inte inte samma tillgång som vad alla andra i Sverige kan se. Det spelar ingen roll hur mycket man betalar, webbsidorna är fortsatt blockerade. Vi är helt enkelt bosatta på fel plats.

Så vad finns de för möjligheter att skaffa sig en svensk IP-adress, vad som behövs för kunna få tillgång till de förbjudna programmen?

Anonym på nätet

Dessvärre är du långt ifrån anonym på internet. De sidor du besöker tar förutom din ip-adress reda på vart du ärd ig, vilke sida du besökte innan, vad du har för webbläsare samt en hel del annat

För att anonymt surfa, ladda ned filer, skicka mejl och annat behöver du endast ladda VPN med ChillGlobal. Det är en smart- plugin och du kan prova helt gratis. VPN med ChillGlobal är den enklaste tjänsten i Sverige.

Med hjälp av Svensk VPN minimerar du riskerna för att någon avslöjar din identitet och vad du gör på nätet.