Bra att veta om Svensk VPNTitta på C-more utomlands


Du har säkert varit utomlands någon gång och märkt att flera TV-program på SVT1playSVT2playSVT3play eller TV4play inte fungerar när du gått in på deras hemsida. Många av de program som du vill se är nämligen geo- blockerade när man befinner sig utanför Sveriges gränser. Det gäller även Kanal 5Sjuan och TV8. Men inte nu längre, med Svensk VPN kan du se alla dina favoritprogram när du är ute och reser eller bor utomlands.


Om du vill titta på C-more utomlands, men är less på krångliga installationer och komplicerad nedladdning, då har du kommit till rätt ställe! Svensk VPN är den enklaste produkten på marknaden för att titta på svensk TV från utomlands. Har du ingen aning om vad VPN, DNS, LAN eller proxy servrar är, då är Svensk VPN perfekt för dig! Superenkelt att installera och använda! Få tillgång till Svensk TV på 20 sekunder för din webbläsare Firefox när du befinner dig utomlands. Enklare kan det inte bli!


Ladda ner och installera Svensk VPNs smart- plugin helt gratis och få tillgång till Svensk TV och C-more direkt utan geografiska begränsningar, så oavsett vart du befinner dig. Som om det inte vore nog, du får också tillgång till internationella TV-program från de andra 15 deltagande länderna. Välj bara en kanal från vår TV kanallista! Superenkelt och en gratis provperiod på 20 timmar varje månad!

Vår service gör det möjligt för alla som vistas eller är bosatta utomlands, att fortsätta att se svenska favoriter som TV4play, oavsett vart du befinner dig. Vi agerar inte som en IPTV eller en TV-boxleverantör, utan tar dig bara dig vidare till rätt hemsida och rätt land.

Gilla oss på facebook!


Prova vår VPN - Alltid 20h gratis i månaden

- Svensk VPN Gratis- Vilken VPN är bäst 2024
- Installera svensk VPN på 20 sekunder
- Sveriges billigaste VPN - alltid 20 timmar gratis
- Svenska TV kanaler med vår VPN
- Titta på C-more utomlands

I vår VPN tjänst ingår Sverige plus 14 andra länder. Varför inte titta på Amerikansk TV.

Till skillnad från alla andra tjänster på marknaden, vill vi ge dig möjligheten att pröva vår VPN helt gratis utan någon som helst registrering eller bindningstid, Du kan streama alla svenska TV- kanaler, Amerikanska, Engelska, Tyska plus massor av andra länder på samma tjänst och pris. Allt du gör förblir helt anonymt då vi inte sparar några som helst data från ditt surfande. Du kan var helt säker på att det du gör ser inga andra. Vi rekommenderar att alltid använda vår proxy/VPN service när du är på Internt. Happy Surfing;)

Vad är VPN

VPN är en krypterad tunnel mellan två punkter på ett öppet nätverk. VPN-tunnlar används ofta av företag för att de anställda till exmpel säkert ska kunna ha tillgång till företagets nätverk hemifrån. Tunneln gör att ingen annan kan se innehållet som skickas även om trafiken går över det öppna internet. Internetleverantören kan se att data skickas och hur mycket, men inte vad informationen består av.

Vad är en Proxy?

En proxyserver en tjänst tillhandahållen från en dator. Tjänsten gör det möjligt att indirekt ansluta till ett nätverk genom andra nättjänster. När man ansluter begär proxyservern en anslutning, fil, eller annan resurs på en annan server. Proxyn svarar på nytt, genom att antingen ansluta till en specifik server eller från en cache.

Surfa med Svensk IP Adress

Internet är globalt och för de som bor utomlands och därför oumbärligt dem vill fortsätta att ha kontakt med Sverige .

Med undantag dock. För faktum är att majoriteten av svensk webbsidor fungerar inte om du är bosatt eller befinner dig utanför Sveriges gränser. Precis som i en diktatur har man inte inte samma tillgång som vad alla andra i Sverige kan se. Det spelar ingen roll hur mycket man betalar, webbsidorna är fortsatt blockerade. Vi är helt enkelt bosatta på fel plats.

Så vad finns de för möjligheter att skaffa sig en svensk IP-adress, vad som behövs för kunna få tillgång till de förbjudna programmen?

Anonym på nätet

Dessvärre är du långt ifrån anonym på internet. De sidor du besöker tar förutom din ip-adress reda på vart du ärd ig, vilke sida du besökte innan, vad du har för webbläsare samt en hel del annat

För att anonymt surfa, ladda ned filer, skicka mejl och annat behöver du endast ladda VPN med ChillGlobal. Det är en smart- plugin och du kan prova helt gratis. VPN med ChillGlobal är den enklaste tjänsten i Sverige.

Med hjälp av Svensk VPN minimerar du riskerna för att någon avslöjar din identitet och vad du gör på nätet.