Bra att veta om Svensk VPN



Titta på Tour de France 2018 utanför Sverige med Svensk VPN


Tour de France 2018 körs mellan 7:e juli till 29:e juli. Några av höjdpunkterna (!) i den mest kända cykeltävlingen i världen inkluderar bergstopparna i Alpe d'Huez, Tourmalet och Aubisque under de hisknande bergsetapperna.

Chris Froome, förra årets vinnare, kom 54 sekunder före Rigoberto Urán och Romain Bardet knep tredje platsen. Froomes Team Sky vann också i lagklassen. Årets race börjar med en 201 km platt etapp till Fontenay-le-Comte.

Den 105:e tävlingen utlovar några svåra etapper:  som kullerstens passagerna Paris-Roubaix och branta ramper. I år startas den stora Départ på Atlanten, närmare bestämt ön Noirmoutier-en-l'Île

I år finns det flera nya ändringar i Tour de France-reglerna som lovar både mer spänning och mer säkerhet.

Lagdeltagare 2018

Från och med 2018 kommer det bara att finnas åtta deltagare istället för nio per lag: detta är utan tvekan den mest imponerande nyheten i Tour de France i år. Enligt tävlingsorganisatörerna bär det för att generera mindre agglomerering och mer säkerhet, men eventuellt också förändra taktiken hos de enskilda lagen.

Ny tidsbonus 2018

Under tävlingen 2018 finns det även nya bonuspoäng att jaga. Dessa är tre, två och en- sekundersbonus för de tre första kontrollerna och är endast tillgängliga under de första nio etapperna. De platser där bonusen tilldelas är utvalda så att de ska ge tävlingen ytterligare snappet dynamik.

Förutom dessa nya bonuspoäng finns det som tidigare en tidsbonus på tio, sex och fyra sekunder i slutet. Dessa bonusar delas ut i alla faser, förutom i individuella och teamtidsförsöken.

Bergklassificering Formel 1

En annan nyhet som bara påverkar 17:e etappen (65 kilometer genom totalt tre bergstoppar; från Bagnères-de-Luchon till Saint-Lary-Soulan) Precis som i Formel 1 placeras de 20 bästa deltagarna i enlighet med sin klassificeringen och börjar direkt i stigningen, innan resten av deltagarna att följer efter.

Tour de France 2018 på TV 

Som i tidigare år finns live-täckning på Eurosport 1 och ITV4 i Storbritannien varje dag under loppet (bortsett från den sista dagen då det sänds på Eurosport 1 och ITV 1), med start-till-slut-täckning varje dag, som börjar runt lunch tid. I Sverige kan du följa hela tävlingen på Eurosport.

Tour the France streaming-kanaler:

• SBS (Australien)

• Rai Play (Italien, Gratis)

• Fubo TV (USA, gratis 7-dagars)

• RSI LA2 (Schweiz)

• RTVE (Spanien, gratis)

• L'Equipe (Frankrike)

• SuperSport (Afrika)

• Sky Sport (Nya Zeeland)

• DAZN (Japan)

Streama Tour de France 2018 med Svensk VPN

Svensk VPN är det bästa alternativet för all som vill titta på sport, oavsett vart man befinner sig. Svensk VPN är lätt att installera och använda, och med servrar i 14 länder förutom Sverige, kan du koncentrera dig på de viktigare sakerna som tävlingen!

Genom att använda Svensk VPN är allt du gör privat och omdirigeras av svenska proxies (vilket gör det omöjligt att lokalisera dig) via ChillGlobal-servrarna. Garanterad snabb och säker anslutning, utan onödig datalagring.

Vi erbjuder en månads GRATIS användning under 20 timmar (registrera dig med bara din e-postadress)! Du kan också välja mellan ett av våra förmånliga paket för mer användartid. Genom att använda Svensk VPNsparar du också på online inköp, hyra bil eller flygbiljetter. Och som om det inte vore nog, med Svensk VPN får du tillgång till ALLA Svenska TV-favoriter även när du befinner dig utanför Sverige

Gilla oss på Facebook!


Prova vår VPN - Alltid 20h gratis i månaden

- Svensk VPN Gratis- Vilken VPN är bäst 2024
- Installera svensk VPN på 20 sekunder
- Sveriges billigaste VPN - alltid 20 timmar gratis
- Svenska TV kanaler med vår VPN
- Titta på Tour de France 2018 utanför Sverige med Svensk VPN

I vår VPN tjänst ingår Sverige plus 14 andra länder. Varför inte titta på Amerikansk TV.

Till skillnad från alla andra tjänster på marknaden, vill vi ge dig möjligheten att pröva vår VPN helt gratis utan någon som helst registrering eller bindningstid, Du kan streama alla svenska TV- kanaler, Amerikanska, Engelska, Tyska plus massor av andra länder på samma tjänst och pris. Allt du gör förblir helt anonymt då vi inte sparar några som helst data från ditt surfande. Du kan var helt säker på att det du gör ser inga andra. Vi rekommenderar att alltid använda vår proxy/VPN service när du är på Internt. Happy Surfing;)

Vad är VPN

VPN är en krypterad tunnel mellan två punkter på ett öppet nätverk. VPN-tunnlar används ofta av företag för att de anställda till exmpel säkert ska kunna ha tillgång till företagets nätverk hemifrån. Tunneln gör att ingen annan kan se innehållet som skickas även om trafiken går över det öppna internet. Internetleverantören kan se att data skickas och hur mycket, men inte vad informationen består av.

Vad är en Proxy?

En proxyserver en tjänst tillhandahållen från en dator. Tjänsten gör det möjligt att indirekt ansluta till ett nätverk genom andra nättjänster. När man ansluter begär proxyservern en anslutning, fil, eller annan resurs på en annan server. Proxyn svarar på nytt, genom att antingen ansluta till en specifik server eller från en cache.

Surfa med Svensk IP Adress

Internet är globalt och för de som bor utomlands och därför oumbärligt dem vill fortsätta att ha kontakt med Sverige .

Med undantag dock. För faktum är att majoriteten av svensk webbsidor fungerar inte om du är bosatt eller befinner dig utanför Sveriges gränser. Precis som i en diktatur har man inte inte samma tillgång som vad alla andra i Sverige kan se. Det spelar ingen roll hur mycket man betalar, webbsidorna är fortsatt blockerade. Vi är helt enkelt bosatta på fel plats.

Så vad finns de för möjligheter att skaffa sig en svensk IP-adress, vad som behövs för kunna få tillgång till de förbjudna programmen?

Anonym på nätet

Dessvärre är du långt ifrån anonym på internet. De sidor du besöker tar förutom din ip-adress reda på vart du ärd ig, vilke sida du besökte innan, vad du har för webbläsare samt en hel del annat

För att anonymt surfa, ladda ned filer, skicka mejl och annat behöver du endast ladda VPN med ChillGlobal. Det är en smart- plugin och du kan prova helt gratis. VPN med ChillGlobal är den enklaste tjänsten i Sverige.

Med hjälp av Svensk VPN minimerar du riskerna för att någon avslöjar din identitet och vad du gör på nätet.