Titta på Svensk TV när du bor utomlands eller är på resaHur kan jag titta på House of Cards och Netflix när jag är utomlands?


House of cards bygger på en BBC-produktion med samma namn från 1990. I den amerikanska versionen har händelserna flyttats från det brittiska underhuset till USA:s kongress. Handlingen följer den hämndlystne politikern Frank Underwood, som manipulerar sig högre och högre upp i den politiska maktsfären. 

Svenske skådespelaren Joel Kinnaman är sedan tidigare klar för den fjärde säsongen av "House of Cards".Det var länge hemligt vilken roll Kinnaman fått i den populära Netflix-serien, men nu vet vi att det blir Joel Kinnaman versus Kevin Spacey i säsong fyra. Kinnamans karaktär heter Will Conway och är republikansk guvernör med siktet inställt på presidentposten. 

Med andra ord Frank Underwoods politiska rival. I Franks ögon är dock inte Conway mer än en ”snygg snorvalp”I slutet av januari meddelade Netflix att "House of Cards" även får en femte säsong, men att seriens skapare, Beau Willimon, då inte kommer att vara inblandad.

Serien är producerad av Netflix.

Titta på House of Cards på Svenska Netflix här: Glöm inte att ha Svensk VPN smart- plugin installerad först om du är utomlands.

Installera Svensk VPN smart- plugin - på mindre än sekunder


Prova vår VPN - Alltid 20h gratis i månaden- Svensk VPN Gratis- Vilken VPN är bäst 2022
- Installera svensk VPN på 20 sekunder
- Sveriges billigaste VPN - alltid 20 timmar gratis
- Svenska TV kanaler med vår VPN
- Hur kan jag titta på House of Cards och Netflix när jag är utomlands?

I vår VPN tjänst ingår Sverige plus 14 andra länder. Varför inte titta på Amerikansk TV.

Till skillnad från alla andra tjänster på marknaden, vill vi ge dig möjligheten att pröva vår VPN helt gratis utan någon som helst registrering eller bindningstid, Du kan streama alla svenska TV- kanaler, Amerikanska, Engelska, Tyska plus massor av andra länder på samma tjänst och pris. Allt du gör förblir helt anonymt då vi inte sparar några som helst data från ditt surfande. Du kan var helt säker på att det du gör ser inga andra. Vi rekommenderar att alltid använda vår proxy/VPN service när du är på Internt. Happy Surfing;)

Vad är VPN

VPN är en krypterad tunnel mellan två punkter på ett öppet nätverk. VPN-tunnlar används ofta av företag för att de anställda till exmpel säkert ska kunna ha tillgång till företagets nätverk hemifrån. Tunneln gör att ingen annan kan se innehållet som skickas även om trafiken går över det öppna internet. Internetleverantören kan se att data skickas och hur mycket, men inte vad informationen består av.

Vad är en Proxy?

En proxyserver en tjänst tillhandahållen från en dator. Tjänsten gör det möjligt att indirekt ansluta till ett nätverk genom andra nättjänster. När man ansluter begär proxyservern en anslutning, fil, eller annan resurs på en annan server. Proxyn svarar på nytt, genom att antingen ansluta till en specifik server eller från en cache.

Surfa med Svensk IP Adress

Internet är globalt och för de som bor utomlands och därför oumbärligt dem vill fortsätta att ha kontakt med Sverige .

Med undantag dock. För faktum är att majoriteten av svensk webbsidor fungerar inte om du är bosatt eller befinner dig utanför Sveriges gränser. Precis som i en diktatur har man inte inte samma tillgång som vad alla andra i Sverige kan se. Det spelar ingen roll hur mycket man betalar, webbsidorna är fortsatt blockerade. Vi är helt enkelt bosatta på fel plats.

Så vad finns de för möjligheter att skaffa sig en svensk IP-adress, vad som behövs för kunna få tillgång till de förbjudna programmen?

Anonym på nätet

Dessvärre är du långt ifrån anonym på internet. De sidor du besöker tar förutom din ip-adress reda på vart du ärd ig, vilke sida du besökte innan, vad du har för webbläsare samt en hel del annat

För att anonymt surfa, ladda ned filer, skicka mejl och annat behöver du endast ladda VPN med ChillGlobal. Det är en smart- plugin och du kan prova helt gratis. VPN med ChillGlobal är den enklaste tjänsten i Sverige.

Med hjälp av Svensk VPN minimerar du riskerna för att någon avslöjar din identitet och vad du gör på nätet.