Andra användingsområden för Svensk VPN

Utvecklingen av Virtuella Privata Nätverk a.k.a VPN har kommit långt. Förr var VPN mest   för företag och snudd på krävde att man var IT-administratör för att kunna använda dem alls. Men efter flera år av framsteg och utveckling har VPN-tekniken landat där den är nu: välfungerande, intuitiva och pålitliga lösningar för personligt bruk! Läs vidare för hur man använder Svensk VPN.

Att använda Svensk VPN är väldigt enkelt, men det finns fortfarande potentialer dolda som du kanske inte har en aning om. Naturligtvis vet de flesta cybernauter redan hur man använder en VPN för att skydda sin data och surfa anonymt online, men det är långt ifrån det enda du kan göra! Idag lär vi dig hur man använder Svensk VPN i full utsträckning!

Du får tillgång till allt blockat innehåll, oavsett var du befinner dig

Du är förmodligen redan bekant med denna aspekt av VPN-teknik, men det är så användbart att det fortfarande är värt att nämna. Ibland kan innehållet du vill åt censureras av politiska skäl. Och ibland uppstår det som ett resultat av ett företagsbeslut (tänk YouTube: "den här videon är inte tillgänglig i ditt land").

Oavsett orsaken till sådana begränsningar är en VPN den perfekta lösningen för problemet. Genom att välja en utländsk VPN-server kan du få tillgång till webbplatser och tjänster som är blockerade i ditt land. Se till exempel våra inlägg om hur du tittar på Netflix från var som helst i världen.

Tillgång till större utbud till samma pris

Vissa företag, såsom media eller telekommunikationstjänster, upprättar exklusiva avtal med innehållsskapare. Eller vissa avtal kan begränsa medietillhandahållarnas rättigheter att distribuera visst innehåll. Till exempel som med Netflix, utbudet av tillgängliga serier varierar beroende på din geografiska plats och det kan variera drastiskt!

Så att genom att ändra VPN-servern till ett annat land ger dig fler alternativ att välja mellan. Och ännu bättre; du behöver inte betala ett öre extra!

Alltid bäst pris

Som nämnt i föregående stycke måste vissa företag i princip begränsa sina användare, och de skulle såklart inte göra det om det inte fanns någon form av skyldighet. Faktum är att de gör stora förluster som de potentiellt kunde ha erhållit om de utfärdades mer brett. Men inte alla företag fungerar så! Vissa använder verkligen information för att dra nytta av dig.

Vi pratar om företag som säljer produkter eller tjänster online och segregerar priser baserat på kundens plats. De mest ökända exemplen är flygbiljetter (där skillnaden kan vara tusentals dollar) och internationell försäljning. Resonemanget bakom det är i grunden "folk i det här området tjänar statistiskt sett mer pengar, så de kan säkert betala mer!" Som ett resultat kan priserna variera mycket.

Lyckligtvis är lösningen för detta ganska enkelt: Aktivera bara VPN och byt till en server som visar de bästa priserna. Och glöm inte att radera cookies i din webbläsare för att se till att webbplatsen inte kan spåra din IP från ditt första besök!

Ingen tidsbegränsning på något innehåll

Den här är lite mer subtilt, men du kan ändå tjäna en slant. Vi pratar om webbplatser som låter dig använda sina tjänster under en begränsad tid. Du känner till dem, nyhetssidor som låter dig läsa en artikel utan AdBlock under en månad, eller demo-versioner av webbplatser som tillhandahåller sina tjänster under ett par minuter om dagen. Med avsikt att attrahera användare och sedan få dem att betala så klart!

Men med en VPN kan du kringgå detta. Dessa webbplatser spårar användarnas IP-adresser för att kunna se hur länge de har varit på webbplatsen och deaktivera dem i rätt tid. Ändra bara din IP med ChillGlobal och plötsligt verkar det som en helt ny person inloggad

Som om allt detta inte vore nog, så får du även tillgång till alla dina svenska TV-favoriter utomlands!

Det var allt gott folk! Så här lätt styr du upp din VPN-användningsförmåga med Svensk VPN!

Vad väntar du på, ladda ner Svensk VPN idag!


Dela detta inlägg om du gillar det:) :)