Du är 100% säker och anonym när du använder vår VPN service

Du är 100% säker och anonym när du använder vår VPN service

Du kan alltid vara helt anonym och säker när du använder vår VPN tjänst


Idag är integritet online är ett måste. Alla bör alltid ha i åtanke att skydda sina personliga uppgifter på internet, för att försäkra sig om att inte bli övervakad eller att någon kan bryta sig in i konton och personliga filer eller till och med stjäla hela identiter (!).

Hur gör man då...Hur är man osynlig på internet? Enkelt! Med ChillGlobals smart- plug för svensk VPN blir man helt osynlig. Du kan surfa på internet anonymt, tryggt och säkert. Förutom att skydda dig från angrepp online, ger Svensk VPN dig också tillgång till geo-blockerat online-innehåll från Sverige.

Här hittar du andra anledningar till varför du bör installera Svensk VPN med ChillGlobal så fort som möjligt

1. Undvik Search Engine spårning på Google

Varje gång du söker något på Google eller någon annan sökmotor sparas det och samlas i din personliga profil. Varje person har en sökfrågeprofil kopplat till sitt namn som kan bli efterfrågad helt lagligt. Precis som även annonsörer också kan använda samma information för att rikta sina kampanjer direkt till dig. Som du säkert märkt när annonser dyker upp med exakt det du letar.

Med Chillglobals smart-plug in hindras sökmotorer från att spara information om din sökhistorik. Vå VPN har sina egna servrar installerade i Sverige och 14 andra deltagande länder. Vilket gör att webbsidor online inte ser din IP-adress från din egen utan som om du kommer genom denna server i stället, och på så sätt hålls din sökaktivitet dold. Observera: vi sparar inte din information eller din online-aktivitet, du är därför helt osynlig!

2. Undvik webbplatsspårning från webbplatsägare

Precis som med sökmotorer, kan ägare till webbsidor också spåra online. Har du en gång gått in på deras hemsida, kan de spåra och känna igen dig via din IP-adress. Webmasters kan spåra all din internetaktivitet, även om du har rensat din webbhistorik, cache och raderat alla sparade cookies. Använder ChillGlobals smart- plugin ändras din IP-adress då kan du helt dölja dina digitala fotspår och vara osynlig på nätet.

3. Undvik att din IP-adress spåras

Din IP-adress är hur din dator blir identifieras på nätet, och genom den kan din internetleverantör spåra alla dina aktiviteter online föra register över allt innehåll du ser på plus varenda sida du besöker. Denna information sparas normalt mellan 6 månader upp till 2 år! Men använder du VPN surfar du däremot på internet helt osynligt med en sekundär IP-adress. All din aktivitet och information är 100% anonymt.

4. Skydd mot allmänna WiFi-anslutningar

WiFi finns överallt! Superbekvämt, men också farligt eftersom det också skapar tillfällen för hackers och andra nättroll att få tillgång till dator. En öppen WiFi-anslutning är nämligen helt osäker. Din personliga nätverkstrafik ligger där ute för allmän beskådan. Vad du gör på okrypterade platser (platser som inte har HTTPS i början av URL-adressen) kan spåras och även vilka krypterade internetsidor du besöker. De kan även komma åt privat information som till exempel alla dina användarnamn, lösenord, kreditkortsnummer, e-mail och sökhistorik.  När du ansluter till Svensk VPN är du helt anonym. Du ansluts med vår VPN till en fjärrserver som omdirigerar dig genom sina egna servrar så att du kan vara helt osynlig online. 

Dessa var de viktigaste anledningarna till varför du bör installera Svensk VPN med ChillGlobal så snart som möjligt. Om du vill uppleva ytterligare fördelar, installera Svensk VPN och prova 20 timmar gratis varje månad! 

Gilla oss på facebook!

I vår VPN tjänst ingår Sverige plus 14 andra länder. Varför inte titta på Amerikansk TV.

Till skillnad från alla andra tjänster på marknaden, vill vi ge dig möjligheten att pröva vår VPN helt gratis utan någon som helst registrering eller bindningstid, Du kan streama alla svenska TV- kanaler, Amerikanska, Engelska, Tyska plus massor av andra länder på samma tjänst och pris. Allt du gör förblir helt anonymt då vi inte sparar några som helst data från ditt surfande. Du kan var helt säker på att det du gör ser inga andra. Vi rekommenderar att alltid använda vår proxy/VPN service när du är på Internt. Happy Surfing;)

Vad är VPN

VPN är en krypterad tunnel mellan två punkter på ett öppet nätverk. VPN-tunnlar används ofta av företag för att de anställda till exmpel säkert ska kunna ha tillgång till företagets nätverk hemifrån. Tunneln gör att ingen annan kan se innehållet som skickas även om trafiken går över det öppna internet. Internetleverantören kan se att data skickas och hur mycket, men inte vad informationen består av.

Vad är en Proxy?

En proxyserver en tjänst tillhandahållen från en dator. Tjänsten gör det möjligt att indirekt ansluta till ett nätverk genom andra nättjänster. När man ansluter begär proxyservern en anslutning, fil, eller annan resurs på en annan server. Proxyn svarar på nytt, genom att antingen ansluta till en specifik server eller från en cache.

Surfa med Svensk IP Adress

Internet är globalt och för de som bor utomlands och därför oumbärligt dem vill fortsätta att ha kontakt med Sverige .

Med undantag dock. För faktum är att majoriteten av svensk webbsidor fungerar inte om du är bosatt eller befinner dig utanför Sveriges gränser. Precis som i en diktatur har man inte inte samma tillgång som vad alla andra i Sverige kan se. Det spelar ingen roll hur mycket man betalar, webbsidorna är fortsatt blockerade. Vi är helt enkelt bosatta på fel plats.

Så vad finns de för möjligheter att skaffa sig en svensk IP-adress, vad som behövs för kunna få tillgång till de förbjudna programmen?

Anonym på nätet

Dessvärre är du långt ifrån anonym på internet. De sidor du besöker tar förutom din ip-adress reda på vart du ärd ig, vilke sida du besökte innan, vad du har för webbläsare samt en hel del annat

För att anonymt surfa, ladda ned filer, skicka mejl och annat behöver du endast ladda VPN med ChillGlobal. Det är en smart- plugin och du kan prova helt gratis. VPN med ChillGlobal är den enklaste tjänsten i Sverige.

Med hjälp av Svensk VPN minimerar du riskerna för att någon avslöjar din identitet och vad du gör på nätet.