Hur man använder Svensk VPN

Användning av Virtuella privata nätverk går med storm steg! Ursprungtligsvis var VPN mest ett  komplicerat företagsystem som krävde en IT-administratör för att användas. Men efter årtionden av framsteg och utveckling är VPN-tekniken var den är nu idag: välfungerande, intuitivt och pålitliga lösningar för personligt hemma bruk.

Att använda Svensk VPN är väldigt enkelt, men det finns fortfarande dolda fördelar som du kanske inte vet om. Naturligtvis vet de flesta cybernauter redan hur man använder en VPN för att skydda sitt privatliv online. Men det är långt ifrån det enda du kan göra! Idag ska vi lära dig hur man använder en VPN i full utsträckning!

Tillgång till allt geo-blockat innehåll

Du är förmodligen redan bekant med denna aspekt av VPN-tekniken, men det är så användbart att det fortfarande är värt att nämna. Ibland kan innehållet du vill åt censureras av politiska och ibland på grund av företagsbeslut (tänk YouTube: "den här videon är inte tillgänglig i ditt land").

Oavsett anledningen så är Svensk VPN den perfekta lösningen för problemet. Genom att välja en svensk VPN-server kan du få tillgång till webbplatser och tjänster som är blockerade utomlands.

Större utbud - samma pris

Vissa företag, såsom media eller telekommunikationstjänster, upprättar exklusiva avtal med innehållsskapare. Avtal kan begränsa sändningskanalens rättigheter att distribuera innehåll till vissa platser. Till exempel som med Netflix, utbudet av tillgängliga serier i Sverige varierar med det tillgängliga i t.ex USA. Slutsatsen, beroende på din plats i världen det kan variera drastiskt.

Därför är det naturligtvis så att genom att ändra VPN-servern ger fler alternativ att välja mellan. Ännu bättre; du behöver inte betala ett öre mer!

Bättre prisalternativ

Som vi redan nämnt, måste vissa företag i princip begränsa sina användare och de skulle såklart inte göra det om det inte fanns någon form av skyldighet till det. Faktum är att de gör stora förluster om de utfärdades mer brett. Men inte alla företag fungerar så! Vissa använder verkligen information för att dra nytta av dig.

Vi pratar om företag som säljer produkter eller tjänster online och segregerar priser baserat på var kunden befinner sig. De mest kända exemplen är flygbiljetter (där skillnaden kan vara tusentals dollar) och internationell försäljning. Resonemanget bakom det är i grund och botten "folk i det här området tjänar statistiskt sett mer pengar, så de kan säkert betala mer!" Som ett resultat kan priserna variera mycket.

Lyckligtvis är lösningen för detta ganska enkelt: Aktivera bara Svensk VPN och byt till en server som visar de bästa priserna. Glöm inte att radera cookies i din webbläsare för att se till att webbplatsen inte kan spåra din IP från ditt första besök.

Inget tidsbegränsat innehåll

Den här är lite mer subtilt, men du kan ändå tjäna en slant. Vi pratar om webbplatser som låter dig använda sina tjänster endast under en begränsad tid. Du vet vilka vi menar, nyhetssidor som låter dig läsa en artikel utan AdBlock för bara en månad, eller demoversioner av webbplatser som tillhandahåller sina tjänster under ett par minuter om dagen. Med avsikt såklart att attrahera användare för att sedan betala.

Dessa webbplatser spårar användarnas IP-adresser för att kunna se hur länge de har varit på webbplatsen och deaktivera dem i rätt tid. Ändra bara din IP med Svensk VPN och plötsligt verkar det som en helt ny person inloggad

Som om det inte vore nog, så får du också få tillgång till alla svenska TV-favoriter även utomlands! Vi erbjuder en månads fri användning av 20 timmar (registrera dig endast med din e-postadress!). Om du behöver mer användartid kan du välja mellan ett av våra olika paketpriser. Genom att använda en VPN kan du också spara på inköp online genom att jämföra priser för exempelvis biluthyrning eller bo på hotell.

Ladda ner Svensk VPN idag!


Dela detta inlägg om du gillar det:) :)