Hur man tittar på Eurovision 2018 utanför Sverige

Hur tittar man på Eurovision Song Contest Final 2018 live online?

Eurovision, en av världens största sångtävlingar. Årets tävlingsvärd är Portugal, som vann förra årets tävling. Finalen kommer att äga rum den 12 maj i huvudstaden Lissabon på Altice Arena och ett land kommer då bli vinnare av den 63:e Eurovision Song Contest!  Totalt kommer 26 länder att uppträda, bestående av värdlandet, de "stora fem" (Frankrike, Tyskland, Italien, Spanien och Storbritannien) och de andra länderna som har tagit sig vidare i tidigare rundorna.

Du antingen älskar eller du hatar det, men Eurovision är tillbaka ytterligare ett år! För dem som vill se Eurovision Song Contest online har vi skapat denna guide, så du kan se den största och mest kontroversiella musiktävlingen i Europa. Var som helst i världen! 

Eurovision har producerat många stora stjärnor, allt från ABBA till Conchita Wurst. Oavsett vilket land så kommer en viss vänlig rivalitet att äga rum mellan sångarna i hopp om att undvika "nul points". I år tävlar Benjamin Ingrosso för Sverige med låten ”Dance you off”.

Sverige har vunnit tävlingen sex gånger tidigare och placerats bland top fem 24 gånger.

1974: Abba "Waterloo"

1984: Herreys "Diggiloo Diggiley"

1991: Carola "Fångad av en stormvind"

1999: Charlotte Perreli (Nilsson): "Take med to your heaven"

2012: Loreen: "Euphoria"

2015: Måns Zelmerlöw: "Heroes"

Den årliga sångtävlingen är älskad av många och börjar med en första semifinal. Det är möjligt att titta på finalen i många länder, men utanför Sverige kanske du inte har tillgång till tv-kanalen där den sänds.

Om du letar efter ett pålitligt sätt att se alla Eurovision 2018 live, inklusive semifinalerna och finalen, ja då har vi lösningen för dig! Ta reda på hur du kan se Eurovision överallt i världen!

Hur man tittar på Eurovision 2018 överallt i världen

Om du befinner dig utanför Sverige kan du med ett litet verktyg ändra din ip-adress och få tillgång till alla program på SVTplay, var som helst i världen!

Nedan hittar du enkla instruktioner om hur du använder Svensk VPN för att titta på Eurovision Song Contest 2018 i alla länder i världen.

Med Svensk VPN kan du titta på Eurovision live online, oavsett om du är i Österrike eller Australien, USA, Ukraina eller till och med i Kanada!

Mer information om de svenska sändningarna på SVTplay hittar du här

Vad är en VPN och var kan jag få en?

När du ansluter till internet avslöjar din anslutning din fysiska plats med något som kallas en IP-adress. Detta är unikt vid anslutningstillfället. Med svensk VPN skaffar du en ny IP-adress i ett annat land och är på så sätt anonym på Internet. För att titta på den svenska sändingen av Eurovision Song Contest på SVT behöver du en IP-adress från Sverige. Med Svensk VPN får du en ny adress på mindre än 20 sekunder!

Du kan enkelt använda Svensk VPN genom att ladda ner vår plug in till din dator. Med Svensk VPN kan du se Eurovision med vårt 1 månads-HELT GRATIS-konto. Men förutom att kunna titta på Eurovision var du vill, kan du också titta på ALLA dina svenska favoritprogram utanför Sverige! Så det kan vara värt att behålla tjänsten lite längre!

Men vem vinner?

Resultaten från Eurovision är i allmänhet oförutsägbara. Tack vare Svensk VPN har du nu kunskap om hur du tittar på Eurovision Song Contest online var som helst i världen. Tyvärr kan vi inte förutsäga vinnaren, du får helt enkelt titta, njuta och heja på ditt land för de ska vinna!

Men enligt organisationen OGAE, en fristående förening av Eurovisionfans i 42 länder, årliga omröstning om vem som vinner blir ställningen följande:

1. Israel 

2. Frankrike

3. Finland 

Sverige slutar på 11:e plats och Norges Alexander Rybak på 20:e plats.

TV för Alla tillåter dig att titta på både semi- och Eurovision-finalerna samt andra tv-program och sändningswebbplatser som i allmänhet blockeras per region.

Nu när du vet hur du tittar på Eurovision Song Contest online var som helst i världen, kolla in vår hemsida och ta reda på vad mer den bästa VPN-tjänsten kan göra för dig! Ladda ner Svensk VPN nu!

Gillade du bloggen? Kolla in och GILLA vår Facebook-sida


Dela detta inlägg om du gillar det:) :)