Är det olagligt att använda Svensk VPN?

Svensk VPN är kraftfulla grejer det är ett som är säkert! Den hjälper till att skydda din integritet från myndigheters övervakning. Men då undrar du säkert, är det olagligt att använda Svensk VPN? De flesta länder runt om i världen tillåter användning av VPN-tjänster, men det beror på vilket land du befinner dig i! Läs vidare för mer info om det är olagligt att använda Svensk VPN där du är.

Bör VPN-tjänster vara olagliga?

En VPN-tjänst är statens värsta fiende om de förlitar sig på online-övervakning eller censur för att spionera på potentiella förövare. Det beror på att en pålitlig VPN som Svensk VPN hjälper användare att surfa 100% anonymt online - genom att skydda IP-adressen online från både myndigheter och Internetleverantörer.

Som resultat av detta är VPN förbjudet i vissa länder och då man menar att det används för endast för brottslig verksamhet. Andra gör helt enkelt VPN-tjänster helt och hållet olagliga. I båda fallen är dock syftet detsamma - att stoppa människor från att surfa på Internet utan restriktioner som det var tänkt att användas till från början.

Ta påstående att VPN-tjänster bara används för kriminell aktivitet till att börja med. Svensk VPN har så många olika positiva användningsområden än negativa. Nästan alla VPN-användare anger att de använder en VPN-tjänst nästan varje dag ALLA dagar i veckan – vilket då inte vore troligt om det först och främst var ett verktyg för brottslingar!

Här är några av användningsområdena för Svensk VPN:

• Ser till att du surfar säkert när du använder offentlig WiFi

• Åtkomst till geo-blockade webbplatser och tjänster utanför Sverige eller hemifrån när du befinner dig utomlands.

• Undviker prisdiskriminering.

• Surfa på internet 100% anonymt 

Vart i världen är VPN olagligt?

VPN är lagligt i de flesta delar av världen. Den snabba tillväxten av VPN-tjänster för skäl som säkerhet, integritet och internetfrihet är ett relativt nytt fenomen; många länder kanske inte ännu införskaffat några lagar som reglerar användningen, men mycket troligt att de planerar att göra det.inom en snar framtid.

"The Great Firewall" i Kina

Man kan kalla den ”kinesiska branväggen" för pionjär i sitt slag inom internetcensur i världen. Alla VPN-tjänster som används i Kina måste uppfylla en lång rad med statliga föreskrifter.

Tyvärr är det många delar som är rätt så luddiga och det gör det svårt att förstå Kinas VPN-lagar. Det är gjort med flit kanske? Huruvida en VPN-tjänst är olaglig för dig i Kina beror på vem du är och vart du kommer ifrån. Ännu har vi inte hört talas om expats eller turister som upplever allvarliga problem vid användning av Svensk VPN i Kina. 

Svensk VPN

Genom att använda en VPN-tjänst som Svensk VPN blir allt du gör privat och omdirigeras av proxies (inget sätt att bestämma din webbadress) via ChillGlobal-servrarna. Snabb och säker anslutning  helt utan onödig datalagring.

Vi erbjuder GRATIS användning av 20 timmar per månad (registrera dig endast med din e-postadress)! Om du behöver mer användartid kan du välja mellan ett av våra paket. Genom att använda  Svensk VPN sparar du också stort på shopping online, biluthyrning och hotell etc. Och det är inte allt! Du får även tillgång till all Svensk TV utomlands, precis som hemma! 

Gilla oss på Facebook!


Dela detta inlägg om du gillar det:) :)