Bästa svenska VPN tjänsten för att se Netflix, Svensk TV, HBO Nordic eller andra svenska TV kanaler

Bästa svenska VPN tjänsten för att se Netflix, Svensk TV, HBO Nordic eller andra svenska TV kanaler

Vilken är Sveriges bästa VPN?

ChillGlobal erbjuder en av de enklaste och bästa VPN tjänsterna i Sverige. Enklare än alla andra VPN-tjänster (men ChillGlobal använder server proxies). Svensk VPN från ChillGlobal är en smart- plugin, inte ett program och därför mycket enklare att installera (och ta bort). Du behöver inte ha någon speciell teknisk erfarenhet för att installera VPN med ChillGlobal. Andra VPN-tjänster däremot kräver lite IT bakgrund på för att installera. Svensk VPN från ChillGlobal tar inte heller upp något av ditt värdefulla datorutrymme, eftersom det är installerat direkt på verktygsfältet i din webbläsare. En annan stor fördel jämfört med andra VPN-levernatörer.

VPN från ChillGlobal kommer också att dölja din IP-adress och automatiskt ändra det till en svensk adress och på så sätt kommer du kunna gå in webbsidor och få tillgång till innehåll som normalt skulle vara geo-blockerat. 

Varför bör du dölja din IP-adress?

Internet kan vara rätt knivigt! Även den mest noggranna användaren kan bli utsatt för identitetsstöld eller mottagare av skadlig programvara. Därför är det bästa sättet att skydda sig själv och sin dator från angrepp online att hålla sin IP-adress helt privat.

Fördelar med att dölja din IP-adress!

1 Den största anledningen till att dölja din IP-adress är att hålla datorn SÄKER från andra nätverk, hackers och phishing-försök. När din IP- adress är osynlig är du inte längre i riskzonen för potentiella hot.

2. Genom att hålla sin IP-adress gömd undviker du att andra webbplatser kan spåra och övervaka dina aktiviteter på nätet. De flesta tracking- system skadar inte din programvara, men däremot kan information om dig hamna i orätta händer. Att hålla din IP-adress PRIVAT undviker du också irriterande pop-up reklam och riktade marknadsföringskampanjer .

3. Om din dator tillhör ett nätverk som med begränsad ÅTKOMST, eller om du surfar på nätet från en plats med geo-blockerat innehåll, kommer en dold IP-adress se till att du kan surfa på internet helt utan restriktioner.

Hur man döljer sin IP-adress

Nu när du vet varför, vill du såklart också vet hur! Med Svensk VPN naturligtvis! Vi erbjuder snabb och pålitlig service med vårt smart-plugin verktyg, det bästa alternativet i Sverige. VPN från ChillGlobal kommer inte att påverka hastigheten för ditt internet. Vår VPN använder sina egna servrar och påverkar därför inte heller din bandbredd. Som om det inte vore nog, med Svensk VPN är du dessutom helt skyddad på internet. Vi sparar ingen data, du surfar därför på Internet helt anonymt.

Svensk VPN är en smart-plugin för webbläsare som låter dig streama och titta på svensk TV och video utan geografiska begränsningar. Det är en snabb, enkel och pålitlig lösning gjord för daglig användning och som alla kan njuta av. Det är inte ett datorprogram! Du kan enkelt ta bort den från din webbläsare när du vill.

Länge har vi letat efter en lösning som kan användas av alla oavsett nivå av IT- expertis. Jämfört med andra alternativa tjänster för att ta bort blockeringen på webbsidor, kräver VPN med ChillGlobal inga krångliga installationer och inställningar. Den är heller inte komplicerad att använda utan passar för alla. ChillGlobal är en enkel lösning som gör det möjligt för alla människor i Sverige eller utanför att få tillgång till innehåll som annars är geo-blockerat. Vårt löfte: En tjänst som är snabb, pålitlig och lätt att använda för alla.

VPN med ChillGlobal är 100% lagligt. Vår service ger alla möjligheten att helt lagligt se sin favoritfilm eller TV-show från Sverige eller något annat av de 15 deltangande länderna utan några geografiska begränsningar. Till skillnad från IPTV eller en TV-box leverantör erbjuder vi ett nätverk av snabba servrar som ansluter direkt till Sverige och innehållet du vill åt, oavsett din globala position. Har du till exmpel ett svenskt Netflix-konto eller HBO Nordic kan du tack vare VPN från ChillGlobal kan du numera använda dem vartsom helst i världen.

Med VPN från ChillGlobal får du tillgång till TV från Sverige, vartsomhelst i världen. Du kan fortsätta att hålla dig uppdaterad med de senaste inom TV och kultur och fortsätta att använda dina betal-konton. Vi anser att alla har rätt till svensk TV likväl som innehåll från andra länder oavsett vart man är. Vi är otroligt exaleraterade över att ha lanserat denna fantastiska service och vi är övertygade om att den kommer att göra ditt liv mycket enklare.

Nu när du vet hur man gör, vill du så klart sätta igång! Men först av allt, registrerar dig här för att prova gratis. ChillGlobals VPN smart-plugin för webbläsaren tar inte upp något minne och hämtas och installeras några sekunder. Du har alltid 20 timmars användning gratis per månad. Ingen kreditkorts-information behövs, bara din e-postadress. Du får direkt tillgång till allt online-innehåll i Sverige och de andra 15 länderna vart du än befinner dig. 

Surfa och njut!

Gilla oss på Facebook!

I vår VPN tjänst ingår Sverige plus 14 andra länder. Varför inte titta på Amerikansk TV.

Till skillnad från alla andra tjänster på marknaden, vill vi ge dig möjligheten att pröva vår VPN helt gratis utan någon som helst registrering eller bindningstid, Du kan streama alla svenska TV- kanaler, Amerikanska, Engelska, Tyska plus massor av andra länder på samma tjänst och pris. Allt du gör förblir helt anonymt då vi inte sparar några som helst data från ditt surfande. Du kan var helt säker på att det du gör ser inga andra. Vi rekommenderar att alltid använda vår proxy/VPN service när du är på Internt. Happy Surfing;)

Vad är VPN

VPN är en krypterad tunnel mellan två punkter på ett öppet nätverk. VPN-tunnlar används ofta av företag för att de anställda till exmpel säkert ska kunna ha tillgång till företagets nätverk hemifrån. Tunneln gör att ingen annan kan se innehållet som skickas även om trafiken går över det öppna internet. Internetleverantören kan se att data skickas och hur mycket, men inte vad informationen består av.

Vad är en Proxy?

En proxyserver en tjänst tillhandahållen från en dator. Tjänsten gör det möjligt att indirekt ansluta till ett nätverk genom andra nättjänster. När man ansluter begär proxyservern en anslutning, fil, eller annan resurs på en annan server. Proxyn svarar på nytt, genom att antingen ansluta till en specifik server eller från en cache.

Surfa med Svensk IP Adress

Internet är globalt och för de som bor utomlands och därför oumbärligt dem vill fortsätta att ha kontakt med Sverige .

Med undantag dock. För faktum är att majoriteten av svensk webbsidor fungerar inte om du är bosatt eller befinner dig utanför Sveriges gränser. Precis som i en diktatur har man inte inte samma tillgång som vad alla andra i Sverige kan se. Det spelar ingen roll hur mycket man betalar, webbsidorna är fortsatt blockerade. Vi är helt enkelt bosatta på fel plats.

Så vad finns de för möjligheter att skaffa sig en svensk IP-adress, vad som behövs för kunna få tillgång till de förbjudna programmen?

Anonym på nätet

Dessvärre är du långt ifrån anonym på internet. De sidor du besöker tar förutom din ip-adress reda på vart du ärd ig, vilke sida du besökte innan, vad du har för webbläsare samt en hel del annat

För att anonymt surfa, ladda ned filer, skicka mejl och annat behöver du endast ladda VPN med ChillGlobal. Det är en smart- plugin och du kan prova helt gratis. VPN med ChillGlobal är den enklaste tjänsten i Sverige.

Med hjälp av Svensk VPN minimerar du riskerna för att någon avslöjar din identitet och vad du gör på nätet.