Säker surf under FIFA World Cup 2018 i Ryssland med Svensk VPN

Är du ute och reser du eller bor utomlands men vill titta på FIFA World Cup 2018 på svenska med VPN?  Svensk VPN hjälper dig att uppleva Fotbolls-VM precis som hemma, oavsett var du är i världen!

Säkerheten runt världscupen är hög, speciellt eftersom hela världen är publik, men det är fortfarande viktigt att vidta vissa säkerhetsåtgärder för att försäkra sig om helt säker surf på Internet i Ryssland.

Läs vidare för att få reda på hur Svensk VPN hjälper dig att surfa säkert i Ryssland under Fotbolls- VM 2018.

Är du en av de lyckliga att besöka VM live? Dessvärre kommer du inte ha lika lätt tillgång till alla matcher, information och resultat som fansen hemma på sina soffor. Om du inte använder Svensk VPN förstås!

Från och med den första matchen torsdagen den 14 juni till finalen den 15 juli i Luzhniki Stadium i Moskva, kommer Svensk VPN att garantera att du inte missar en endaste sekund av Fotbolls-VM, oavsett var i världen du befinner dig.

Hur begränsad den ryska internetuppkoppling kommer att vara återstår att se, men med Svensk VPN kan du titta och streama FIFA World Cup 2018, var du än är!

Surfa 100% säkert på Internet i Ryssland

Svensk VPN eller ett virtuellt privat nätverk är det bästa sättet att hålla din online-aktiviteter helt privata. När du använder Svensk VPN kan din internetleverantör bara se att du är ansluten till en fjärr VPN-server men kan inte vilka sidor du besöker eller vilket innehåll som visas.

Det låter ju busenkelt, men om vi skulle berätta att din aktivitet online fortfarande kan ses offentligt, även om du använder en VPN-tjänst? Tyvärr har inte alla VPN-leverantörer det bästa i åtanke för sina användare. Även om du använder en "gratis" VPN-tjänst kan du faktiskt betala för det på andra sätt. Till exempel med din egen privata data!

Svensk VPN sparar däremot ingen data alls, så du kan navigera säkert och surfa på nätet 100% anonymt online.

Säker surf på Ryska offentliga WiFi

Offentligt WiFi är i allmänhet inte så säkert, så om du måste logga in på WiFi, se till att ansluta med Svensk VPN. Med en säker VPN-tunnel krypterar du alla dina onlineaktiviteter när du är ansluten till Wi-Fi. Då kan ingen stjäla eller få tillgång till din privata information.

Men även om enheten har ett VPN-skydd är det ingen garanti. Håll dina konton så säkra som möjligt genom att välja ett säkert lösenord.

Hur man undviker rysk geo-block

Ryssland har väldigt strikta regler för internetanvändning. För att fortsätta ha kontakt med vänner och familj på Facebook, Instagram, Twitter etc. under din tid utomlands är Svensk VPN helt livsviktigt. Svensk VPN är den perfekta VPN-tjänsten för alla VM-besökare. Den är enkel att installera och använda så att du kan du oroa sig för mer viktiga saker, som resultaten i matchen!

Genom att använda en tjänst som Svensk VPN är allt du gör privat och omdirigeras av proxies (som gör det omöjligt att lokalisera dig) via ChillGlobal-servrarna. Det betyder att du i princip fungerar som ett "spöke" på Internet och det är därför omöjligt att blocka information för dig. Svensk VPN spara inte heller data, vilket innebär att du är 100% säker och anonym online.

Vi erbjuder en månads fri användning av 20 timmar (registrera dig endast med din e-postadress!). Om du behöver mer användartid kan du välja mellan ett av våra olika paketpriser. Genom att använda en VPN kan du också spara på inköp online genom att jämföra priser mellan olika länder för exempelvis biluthyrning eller flygbiljetter samt fortsätta att titta på svensk TV helt gratis utomlands.

Ladda ner Svensk VPN här


Dela detta inlägg om du gillar det:) :)