Streama Roland-Garros 2018

De Franska Öppna Tennis Mästerskapen, även kallad Roland-Garros, startar den 21:a maj och avslutas den 10:e juni 2018. TV för Alla har som alltid lösningen på hur man streamar alla matcher live online. Ladda ner TV för Alla för att titta på Roland-Garros 2018 Online.

2018 är de 117:e upplagan av den Franska Tennis Open, som hålls varje sommar i Paris. Turneringen, en del av ATP World Tour, består av singlar och dubblar för både män och kvinnor. Efter Australian Open i januari är så är Franska Öppna en av årets viktigaste tennisturneringar.

Roland- Garros är den enda Grand Slam eventet som man spelar på grus. På grund av de sju rundorna som behövs för ett mästerskap, den svåra ytan på tennisbanan och bäst-av-fem single (utan tie break i sista setet) för män, anses tävlingen också vara den mest fysiskt krävande tennisturneringen i världen.

Lokalt känd som Roland-Garros, kommer French Open att attrahera några av de mest kända inom tennis idag. Deltagare inkluderar Andy Murray, Novak Djokovic, Stan Wawrinka, Rafael Nadal, Venus Williams och Caroline Wozniacki.

Svensk VPN visar dig hur man följer dessa superstjärnor i Paris utan att behöva lämna soffan!

När är det?

Franska Öppna 2018 startar måndagen den 21:a maj och kvalifikations- och övningstiderna kommer att äga rum under de närmaste fem dagarna. De kvalificerade sessionerna börjar kl 10:00 (lokal tid i Paris).

Damernas final kommer att spelas lördag 9:e juni, med herrarnas final på söndagen den 11:e juni.

Hur tittar man?

Det finns flera sätt att titta på French Open 2018 gratis! Kanske är det bästa alternativet för engelsktalande tittare att välja ITV- en gratiskanal i Storbritannien. Registrera bara ett konto med ett brittisk postnummer (du kan använda postnumret "WC1X 0AA"), skaffa en Internet Protocol (IP) -adress i Storbritannien och titta i realtid.

För dem utanför Storbritannien behöver du dock ett Virtual Private Network (VPN) för att få tillgång till ITV och att titta på French Open online gratis. Följ anvisningarna nedan!

Gratis fransk streaming - FranceTV

Titta på FranceTV, en annan gratis kanal som kommer att sända Roland-Garros.

Tyvärr kräver FranceTV att du geografiskt befinner dig i Frankrike för att kunna titta. Lyckligtvis kan du med en VPN  surfa anonymt och få tillgång till FranceTV och titta på Roland-Garros 2018 gratis, vart du än är med TV för Alla!

Tennis streams Sub-reddit

Medan sub-reddit och gratisstreaming kan vara användbara, är farorna med dessa olagliga sändningar ett reellt hot mot säkerheten för din enhet. Virus, keystroke loggers och spam kommer  även ofta inkluderade i dessa gratis kanaler. Villket gör det väldigt väsentligt att investera i en högkvalitativ VPN-tjänst!

Hur man tittar på Roland-Garros 2018 Online med VPN

Välj det bästa svenska VPN-tjänsten, TV för Alla, registrera dig här!

Installera programvaran  för din Google Chrome-webbläsare eller Mozilla Firefox (kontrollera med leverantören för att vara säker på att din enhet är kompatibel!).

Anslut till en VPN-server från det land du vill titta på Roland-Garros (Storbritannien för ITV eller Frankrike för FranceTV) från och gå till kanalens webbplats.

Klappat klart på mindre än 20 sekunder!

Gillade du bloggen? Kolla och GILLA Svensk VPN på Facebook!


Dela detta inlägg om du gillar det:) :)