Bra att veta om Svensk VPNTill vad kan man använda Svensk VPN?


Utvecklingen av Virtuella Privata Nätverk a.k.a VPN har kommit långt. Förr var VPN mest   för företag och snudd på krävde att man var IT-administratör för att kunna använda dem alls. Men efter flera år av framsteg och utveckling har VPN-tekniken landat där den är nu: välfungerande, intuitiva och pålitliga lösningar för personligt bruk! Läs vidare för hur man använder Svensk VPN.

Att använda Svensk VPN är väldigt enkelt, men det finns fortfarande potentialer dolda som du kanske inte har en aning om. Naturligtvis vet de flesta cybernauter redan hur man använder en VPN för att skydda sin data och surfa anonymt online, men det är långt ifrån det enda du kan göra! Idag lär vi dig hur man använder Svensk VPN i full utsträckning!

Du får tillgång till allt blockat innehåll, oavsett var du befinner dig

Du är förmodligen redan bekant med denna aspekt av VPN-teknik, men det är så användbart att det fortfarande är värt att nämna. Ibland kan innehållet du vill åt censureras av politiska skäl. Och ibland uppstår det som ett resultat av ett företagsbeslut (tänk YouTube: "den här videon är inte tillgänglig i ditt land").

Oavsett orsaken till sådana begränsningar är en VPN den perfekta lösningen för problemet. Genom att välja en utländsk VPN-server kan du få tillgång till webbplatser och tjänster som är blockerade i ditt land. Se till exempel våra inlägg om hur du tittar på Netflix från var som helst i världen.

Tillgång till större utbud till samma pris

Vissa företag, såsom media eller telekommunikationstjänster, upprättar exklusiva avtal med innehållsskapare. Eller vissa avtal kan begränsa medietillhandahållarnas rättigheter att distribuera visst innehåll. Till exempel som med Netflix, utbudet av tillgängliga serier varierar beroende på din geografiska plats och det kan variera drastiskt!

Så att genom att ändra VPN-servern till ett annat land ger dig fler alternativ att välja mellan. Och ännu bättre; du behöver inte betala ett öre extra!

Alltid bäst pris

Som nämnt i föregående stycke måste vissa företag i princip begränsa sina användare, och de skulle såklart inte göra det om det inte fanns någon form av skyldighet. Faktum är att de gör stora förluster som de potentiellt kunde ha erhållit om de utfärdades mer brett. Men inte alla företag fungerar så! Vissa använder verkligen information för att dra nytta av dig.

Vi pratar om företag som säljer produkter eller tjänster online och segregerar priser baserat på kundens plats. De mest ökända exemplen är flygbiljetter (där skillnaden kan vara tusentals dollar) och internationell försäljning. Resonemanget bakom det är i grunden "folk i det här området tjänar statistiskt sett mer pengar, så de kan säkert betala mer!" Som ett resultat kan priserna variera mycket.

Lyckligtvis är lösningen för detta ganska enkelt: Aktivera bara VPN och byt till en server som visar de bästa priserna. Och glöm inte att radera cookies i din webbläsare för att se till att webbplatsen inte kan spåra din IP från ditt första besök!

Ingen tidsbegränsning på något innehåll

Den här är lite mer subtilt, men du kan ändå tjäna en slant. Vi pratar om webbplatser som låter dig använda sina tjänster under en begränsad tid. Du känner till dem, nyhetssidor som låter dig läsa en artikel utan AdBlock under en månad, eller demo-versioner av webbplatser som tillhandahåller sina tjänster under ett par minuter om dagen. Med avsikt att attrahera användare och sedan få dem att betala så klart!

Men med en VPN kan du kringgå detta. Dessa webbplatser spårar användarnas IP-adresser för att kunna se hur länge de har varit på webbplatsen och deaktivera dem i rätt tid. Ändra bara din IP med ChillGlobal och plötsligt verkar det som en helt ny person inloggad

Som om allt detta inte vore nog, så får du även tillgång till alla dina svenska TV-favoriter utomlands!

Det var allt gott folk! Så här lätt styr du upp din VPN-användningsförmåga med Svensk VPN!

Vad väntar du på, ladda ner Svensk VPN idag!


Prova vår VPN - Alltid 20h gratis i månaden

- Svensk VPN Gratis- Vilken VPN är bäst 2023
- Installera svensk VPN på 20 sekunder
- Sveriges billigaste VPN - alltid 20 timmar gratis
- Svenska TV kanaler med vår VPN
- Till vad kan man använda Svensk VPN?

I vår VPN tjänst ingår Sverige plus 14 andra länder. Varför inte titta på Amerikansk TV.

Till skillnad från alla andra tjänster på marknaden, vill vi ge dig möjligheten att pröva vår VPN helt gratis utan någon som helst registrering eller bindningstid, Du kan streama alla svenska TV- kanaler, Amerikanska, Engelska, Tyska plus massor av andra länder på samma tjänst och pris. Allt du gör förblir helt anonymt då vi inte sparar några som helst data från ditt surfande. Du kan var helt säker på att det du gör ser inga andra. Vi rekommenderar att alltid använda vår proxy/VPN service när du är på Internt. Happy Surfing;)

Vad är VPN

VPN är en krypterad tunnel mellan två punkter på ett öppet nätverk. VPN-tunnlar används ofta av företag för att de anställda till exmpel säkert ska kunna ha tillgång till företagets nätverk hemifrån. Tunneln gör att ingen annan kan se innehållet som skickas även om trafiken går över det öppna internet. Internetleverantören kan se att data skickas och hur mycket, men inte vad informationen består av.

Vad är en Proxy?

En proxyserver en tjänst tillhandahållen från en dator. Tjänsten gör det möjligt att indirekt ansluta till ett nätverk genom andra nättjänster. När man ansluter begär proxyservern en anslutning, fil, eller annan resurs på en annan server. Proxyn svarar på nytt, genom att antingen ansluta till en specifik server eller från en cache.

Surfa med Svensk IP Adress

Internet är globalt och för de som bor utomlands och därför oumbärligt dem vill fortsätta att ha kontakt med Sverige .

Med undantag dock. För faktum är att majoriteten av svensk webbsidor fungerar inte om du är bosatt eller befinner dig utanför Sveriges gränser. Precis som i en diktatur har man inte inte samma tillgång som vad alla andra i Sverige kan se. Det spelar ingen roll hur mycket man betalar, webbsidorna är fortsatt blockerade. Vi är helt enkelt bosatta på fel plats.

Så vad finns de för möjligheter att skaffa sig en svensk IP-adress, vad som behövs för kunna få tillgång till de förbjudna programmen?

Anonym på nätet

Dessvärre är du långt ifrån anonym på internet. De sidor du besöker tar förutom din ip-adress reda på vart du ärd ig, vilke sida du besökte innan, vad du har för webbläsare samt en hel del annat

För att anonymt surfa, ladda ned filer, skicka mejl och annat behöver du endast ladda VPN med ChillGlobal. Det är en smart- plugin och du kan prova helt gratis. VPN med ChillGlobal är den enklaste tjänsten i Sverige.

Med hjälp av Svensk VPN minimerar du riskerna för att någon avslöjar din identitet och vad du gör på nätet.