Bra att veta om Svensk VPNTitta på Fotbolls-VM med VPN


Se Cristiano Ronaldo och Leo Messi kämpa för det mest prestigefyllda priset med sina internationella lagkamrater i världsklassig fotboll. Undrar hur du tittar på turneringen fast du befinner dig utanför Sverige? Nedan hittar du allt behöver veta för att se Fotbolls-VM 2018 från var som helst i världen med Svensk VPN! 

FIFA World Cup 2018 kommer att hållas över hela Ryssland. Den första matchen kickar igång i Moskva den 14 juni. Årets värdarna följer traditionen genom att att öppna turneringen i riktning mot Saudiarabien.

VM är överlägset den största turneringen i världen, mer än 3,2 miljoner tittare såg att Tyskland ta hem segern 2014. Det är en av de få events som engagerar tittare över hela världen och för dem samman. Den här gången kommer förmodligen inte att vara annorlunda! Vill du titta på VM och känna dig som om du är på plats? Nu kan du se världscupen 2018 med den bästa VPN- tjänsten i Sverige.

Hur man tittar på FIFA World Cup live var som helst?

Några kanalerna visar gratis matcher, men de flesta är låsta bakom någon form av betalningsvägg. (Även de som är gratis är generellt subventionerade av skattebetalare som t ex BBC).

Ännu värre, om du inte befinner dig i landet som visar gratismatcher, kommer du inte att kunna få tillgång till dem genom traditionella medier. Svensk VPN döljer din befintliga plats, vilket gör det möjligt att få tillgång till innehåll som normalt skulle blockeras per region.

Tillgång till geoblockerat innehåll med en VPN är ofta det bästa sättet att titta på live-sändningar under fotbolls-VM. Därför är det är viktigt att välja en VPN med hög hastighet för streaming, samt en pålitlig service för att säkerställa att det inte blir några avbrotts under förlängningen.

Om du inte befinner dig någonstans som t ex Kina eller (ironiskt nog) Ryssland, kan du använda Svensk VPN utan problem.

En VPN fungerar genom att skapa ett nätverk mellan din enhet och Internet. Användaren väljer sedan från en lista över servrar över hela världen och får en ny IP-adress från den valda platsen. (Till exempel kan en anslutning och en brittisk IP-adress användas för att titta på BBC och ITV).

Därför kan Svensk VPN användas för att få tillgång till live-sändningen av världscupen 2018, så länge du håller koll på vilken kanal du ska använda för att titta på innehållet.

Titta på fotbolls-VM med Svensk VPN

Ett virtuellt privat nätverk (VPN) är programvara som används för att förbättra säkerheten, men den största fördelen att du kan titta på innehåll från hela världen. Det gör du genom att ansluta din enhet till valfri server, det tar ingen tid alls att ställa in det och starta. Här hittar du mer info om varför du ska använda VPN.

2018 VM-grupper

Det finns åtta grupper om fyra i finalen, vilket ger totalt 32 lag. Var och en av VM-grupperna har klassificerats som ovan och 2018 VM-dragningen ägde rum den 1 december 2017.

GRUPP A: Ryssland, Saudiarabien, Egypten, Uruguay

GRUPP B: Portugal, Spanien, Marocko, Iran

GRUPP C: Frankrike, Australien, Peru, Danmark

GRUPP D: Argentina, Island, Kroatien, Nigeria

GRUPP E: Brasilien, Schweiz, Costa Rica, Serbien

GRUPP F: Tyskland, Mexiko, Sverige, Republiken Korea

GRUPP G: Belgien, Panama, Tunisien, England

GRUPP H: Polen, Senegal, Colombia, Japan

2018 fotbolls-VM-kalendern

Under VM-kalendern 2018 går matcherna snabbare, med flera matcher per dag under gruppdelen.

Den första rundan i VM-matcherna hålls i mitten av juni, och de senare stegen kommer att börja i slutet av månaden. Slutdatumet för världscupen 2018 är 15 juli. Alla Lag i VM-gruppen spelar bara en enda match mot varandra, så det finns inget utrymme för misstag.

En av höjdpunkterna är grupp F där Tyskland spelar mot Mexiko, ett möte mellan två tungviktare från olika kontinenter. Insatsen är hög med bara några få spel för att få poängen som behövs för progression.

Ser du framemot VM, men befinner dig utomlands? Ingen panik! Med Svensk VPN kan du se världens största TV-händelse online! Installera Svensk VPN inom 20 sekunder och du är redo för avspark! Med svensk VPN installerad ser det ut att du surfar från en annan plats och ingen har tillgång till din personliga information och du är också skyddad om du använder offentlig WiFi för att följa fotbollen eller titta på svensk TV utomlands.

Följ Fotbolls-VM 2018 med Svensk VPN!


Prova vår VPN - Alltid 20h gratis i månaden

- Svensk VPN Gratis- Vilken VPN är bäst 2023
- Installera svensk VPN på 20 sekunder
- Sveriges billigaste VPN - alltid 20 timmar gratis
- Svenska TV kanaler med vår VPN
- Titta på Fotbolls-VM med VPN

I vår VPN tjänst ingår Sverige plus 14 andra länder. Varför inte titta på Amerikansk TV.

Till skillnad från alla andra tjänster på marknaden, vill vi ge dig möjligheten att pröva vår VPN helt gratis utan någon som helst registrering eller bindningstid, Du kan streama alla svenska TV- kanaler, Amerikanska, Engelska, Tyska plus massor av andra länder på samma tjänst och pris. Allt du gör förblir helt anonymt då vi inte sparar några som helst data från ditt surfande. Du kan var helt säker på att det du gör ser inga andra. Vi rekommenderar att alltid använda vår proxy/VPN service när du är på Internt. Happy Surfing;)

Vad är VPN

VPN är en krypterad tunnel mellan två punkter på ett öppet nätverk. VPN-tunnlar används ofta av företag för att de anställda till exmpel säkert ska kunna ha tillgång till företagets nätverk hemifrån. Tunneln gör att ingen annan kan se innehållet som skickas även om trafiken går över det öppna internet. Internetleverantören kan se att data skickas och hur mycket, men inte vad informationen består av.

Vad är en Proxy?

En proxyserver en tjänst tillhandahållen från en dator. Tjänsten gör det möjligt att indirekt ansluta till ett nätverk genom andra nättjänster. När man ansluter begär proxyservern en anslutning, fil, eller annan resurs på en annan server. Proxyn svarar på nytt, genom att antingen ansluta till en specifik server eller från en cache.

Surfa med Svensk IP Adress

Internet är globalt och för de som bor utomlands och därför oumbärligt dem vill fortsätta att ha kontakt med Sverige .

Med undantag dock. För faktum är att majoriteten av svensk webbsidor fungerar inte om du är bosatt eller befinner dig utanför Sveriges gränser. Precis som i en diktatur har man inte inte samma tillgång som vad alla andra i Sverige kan se. Det spelar ingen roll hur mycket man betalar, webbsidorna är fortsatt blockerade. Vi är helt enkelt bosatta på fel plats.

Så vad finns de för möjligheter att skaffa sig en svensk IP-adress, vad som behövs för kunna få tillgång till de förbjudna programmen?

Anonym på nätet

Dessvärre är du långt ifrån anonym på internet. De sidor du besöker tar förutom din ip-adress reda på vart du ärd ig, vilke sida du besökte innan, vad du har för webbläsare samt en hel del annat

För att anonymt surfa, ladda ned filer, skicka mejl och annat behöver du endast ladda VPN med ChillGlobal. Det är en smart- plugin och du kan prova helt gratis. VPN med ChillGlobal är den enklaste tjänsten i Sverige.

Med hjälp av Svensk VPN minimerar du riskerna för att någon avslöjar din identitet och vad du gör på nätet.