VPN för svensk TV

VPN för svensk TV

Se svenska TV-kanaler utomlands med VPN

Du har säkert varit utomlands någon gång och märkt att flera av de svenska TV-kanalerna inte fungerar när du gått in på deras hemsida. Många av de program som du vill se är nämligen geoblockerade när man befinner sig utanför Sverige. Men inte nu längre, med Svensk VPN kan du se alla dina favoritprogram med VPN från alla svenska TV- kanaler när du är ute och reser.

Är du less på krångliga installationer som DNS, Proxy server, LAN etc. då har du kommit rätt. Med Svensk VPN, marknadens enklaste produkt, är du igång på mindre än 20 sekunder. Allt sker automatiskt när du lagt till Svensk VPN i din webbläsare. Smart-mode låter dig se svensk TV och som om du fortfarande var i Sverige. Enklare kan det inte bli.

Ladda ner vår smart-plugin, helt gratis! Du kan direkt titta på TV från Sverige från vart som helst i världen! Du hittar alla svenska kanaler i vår kanallista. Slipp krångliga installationer eller krävande inställningar. Vår VPN installeras lätt och smidigt, och du har alltid 20 timmar gratis per månad. 

För att titta eller streama svensk TV och film utomlands så behöver du endast installera vår VPN en gång. Du behöver inte registrera dig för att prova på tjänsten. Du kan i lugn ro testa vår service innan du anmäler dig ytterligare.

Hitta dina favorit-program i vår kanallista och TV-tablå för alla svenska TV kanaler. Med vår VPN missar du vare sig Idol eller Rapport när du är ute och reser eller bor utomlands.

Svensk VPN är en stabil VPN tjänst. Den hackar och buffrar inte som andra VPN-tjänster kan göra och vi använder våra egan servar som inte påverkar din banbredd. Utöver de svenska kanalerna har du även tillgång till 15 andra länder med VPN, vart som helst i världen.

Svensk VPN fungerar perfekt för dem som vill ha tillgång till svensk TV och film på semestern, bor utomlands eller reser i jobbet. Oavsett vilken svensk TV-kanal du vill se fungerar den perfekt med VPN från ChillGlobal. Säg hej då till geoblockering! Du behöver inte oroa dig för att förlora bandbredd eller att uppkopplingen ska bli långsammare som en del andra leverantörer kan ha problem med. Svensk VPN använder alltid endast din uppkoppling och påverkar aldrig din bandbredd. Du kan därför alltid se svensk TV och film 100% säkert.

Utöver detta är du också helt anonym, vi sparar eller loggar inte ditt surfande. Ingen ser var du gör när Svensk VPN är aktivt. Med andra ord, ingen kan se vad du tittar på, vilka sidor du besöker, eller något annat av din privata information.

Vår service gör det möjligt för alla som bor utomlands samt eller är ute reser i världen att se sin favoritfilm eller TV-show från Sverige, oavsett vart de finner sig, 100% lagligt. Vårt nätverk av snabba servrar ansluter dig direkt till Sverige och det innehåll du vill åt. Vi agerar inte som en IPTV eller en TV-boxleverantör, utan tar dig bara dig vidare till rätt hemsida och rätt land.


Gilla oss på facebook

I vår VPN tjänst ingår Sverige plus 14 andra länder. Varför inte titta på Amerikansk TV.

Till skillnad från alla andra tjänster på marknaden, vill vi ge dig möjligheten att pröva vår VPN helt gratis utan någon som helst registrering eller bindningstid, Du kan streama alla svenska TV- kanaler, Amerikanska, Engelska, Tyska plus massor av andra länder på samma tjänst och pris. Allt du gör förblir helt anonymt då vi inte sparar några som helst data från ditt surfande. Du kan var helt säker på att det du gör ser inga andra. Vi rekommenderar att alltid använda vår proxy/VPN service när du är på Internt. Happy Surfing;)

Vad är VPN

VPN är en krypterad tunnel mellan två punkter på ett öppet nätverk. VPN-tunnlar används ofta av företag för att de anställda till exmpel säkert ska kunna ha tillgång till företagets nätverk hemifrån. Tunneln gör att ingen annan kan se innehållet som skickas även om trafiken går över det öppna internet. Internetleverantören kan se att data skickas och hur mycket, men inte vad informationen består av.

Vad är en Proxy?

En proxyserver en tjänst tillhandahållen från en dator. Tjänsten gör det möjligt att indirekt ansluta till ett nätverk genom andra nättjänster. När man ansluter begär proxyservern en anslutning, fil, eller annan resurs på en annan server. Proxyn svarar på nytt, genom att antingen ansluta till en specifik server eller från en cache.

Surfa med Svensk IP Adress

Internet är globalt och för de som bor utomlands och därför oumbärligt dem vill fortsätta att ha kontakt med Sverige .

Med undantag dock. För faktum är att majoriteten av svensk webbsidor fungerar inte om du är bosatt eller befinner dig utanför Sveriges gränser. Precis som i en diktatur har man inte inte samma tillgång som vad alla andra i Sverige kan se. Det spelar ingen roll hur mycket man betalar, webbsidorna är fortsatt blockerade. Vi är helt enkelt bosatta på fel plats.

Så vad finns de för möjligheter att skaffa sig en svensk IP-adress, vad som behövs för kunna få tillgång till de förbjudna programmen?

Anonym på nätet

Dessvärre är du långt ifrån anonym på internet. De sidor du besöker tar förutom din ip-adress reda på vart du ärd ig, vilke sida du besökte innan, vad du har för webbläsare samt en hel del annat

För att anonymt surfa, ladda ned filer, skicka mejl och annat behöver du endast ladda VPN med ChillGlobal. Det är en smart- plugin och du kan prova helt gratis. VPN med ChillGlobal är den enklaste tjänsten i Sverige.

Med hjälp av Svensk VPN minimerar du riskerna för att någon avslöjar din identitet och vad du gör på nätet.