Om Svensk VPN

Svensk VPN är en smart plugin till din webbläsare som låter dig se svensk TV och video utan några geografiska begränsningar. Svensk VPN är skapat av ett team av svenska och tyska experter, utvecklare, entreprenörer, investerare och expats. 

Tillsammans har vi jobbat hårt för att hitta den enklaste lösningen. Vårt motto är: "Att göra livet lite lättare och öppna upp världen”

Vi tror på: Internet utan gränser.

Länge har vi letat efter en lösning som kan användas av alla oavsett nivå av IT- expertis. Jämfört med andra alternativa tjänster för att ta bort blockeringen på webbsidor, kräver VPN med ChillGlobal inga krångliga installationer och inställningar. Den är heller inte komplicerad att använda utan passar för alla. ChillGlobal är en enkel lösning som gör det möjligt för alla människor i Sverige eller utanför att få tillgång till innehåll som annars är geo-blockerat. Vårt löfte: En tjänst som är snabb, pålitlig och lätt att använda för alla.

Vi har skapat den enklaste och mest funktionella lösningenmarknaden.

Vi har tillsammans med våra användare utvecklat Svensk VPN,  den enklaste och mest funktionella tjänsten att se svensk TV utomlands oavsett dina tekniska kunskaper och färdigheter. Svensk VPN smart-plugin tar bara några sekunder att installera och är garanterat lätt att använda även om du inte är ett IT-proffs..

Vi garanterar: Svensk VPN är 100% lagligt.

Vår service ger alla möjligheten att lagligt se sin favoritfilm eller TV-show från Sverige utan några geografiska begränsningar. Till skillnad från IPTV eller en TV-box leverantör erbjuder vi ett nätverk av snabba servrar som ansluter direkt till Sverige och innehållet du vill åt, vart som helst i världen.

Vår passion: att göra livet enklare och öppna upp världen

Svensk VPN gör livet enklare! Med Svensk VPN har du tillgång till TV hemifrån, vart som helst i världen. Du kan fortsätta att hålla dig uppdaterad med de senaste inom TV och kultur. Vi anser att alla har rätt till svenskt online- innehåll, oavsett vart man befinner sig. Vi är otroligt nöjda över att ha lanserat denna fantastiska service och vi är övertygade om att den kommer att göra ditt liv mycket enklare.


I vår VPN tjänst ingår Sverige plus 14 andra länder. Varför inte titta på Amerikansk TV.

Till skillnad från alla andra tjänster på marknaden, vill vi ge dig möjligheten att pröva vår VPN helt gratis utan någon som helst registrering eller bindningstid, Du kan streama alla svenska TV- kanaler, Amerikanska, Engelska, Tyska plus massor av andra länder på samma tjänst och pris. Allt du gör förblir helt anonymt då vi inte sparar några som helst data från ditt surfande. Du kan var helt säker på att det du gör ser inga andra. Vi rekommenderar att alltid använda vår proxy/VPN service när du är på Internt. Happy Surfing;)

Vad är VPN

VPN är en krypterad tunnel mellan två punkter på ett öppet nätverk. VPN-tunnlar används ofta av företag för att de anställda till exmpel säkert ska kunna ha tillgång till företagets nätverk hemifrån. Tunneln gör att ingen annan kan se innehållet som skickas även om trafiken går över det öppna internet. Internetleverantören kan se att data skickas och hur mycket, men inte vad informationen består av.

Vad är en Proxy?

En proxyserver en tjänst tillhandahållen från en dator. Tjänsten gör det möjligt att indirekt ansluta till ett nätverk genom andra nättjänster. När man ansluter begär proxyservern en anslutning, fil, eller annan resurs på en annan server. Proxyn svarar på nytt, genom att antingen ansluta till en specifik server eller från en cache.

Surfa med Svensk IP Adress

Internet är globalt och för de som bor utomlands och därför oumbärligt dem vill fortsätta att ha kontakt med Sverige .

Med undantag dock. För faktum är att majoriteten av svensk webbsidor fungerar inte om du är bosatt eller befinner dig utanför Sveriges gränser. Precis som i en diktatur har man inte inte samma tillgång som vad alla andra i Sverige kan se. Det spelar ingen roll hur mycket man betalar, webbsidorna är fortsatt blockerade. Vi är helt enkelt bosatta på fel plats.

Så vad finns de för möjligheter att skaffa sig en svensk IP-adress, vad som behövs för kunna få tillgång till de förbjudna programmen?

Anonym på nätet

Dessvärre är du långt ifrån anonym på internet. De sidor du besöker tar förutom din ip-adress reda på vart du ärd ig, vilke sida du besökte innan, vad du har för webbläsare samt en hel del annat

För att anonymt surfa, ladda ned filer, skicka mejl och annat behöver du endast ladda VPN med ChillGlobal. Det är en smart- plugin och du kan prova helt gratis. VPN med ChillGlobal är den enklaste tjänsten i Sverige.

Med hjälp av Svensk VPN minimerar du riskerna för att någon avslöjar din identitet och vad du gör på nätet.